Przymiotnik obecne średnio pasuje do tych sesji Ale na forum można znaleźć ich pozostałości Jeśli masz ochotę pomistrować to najlepiej załóż nowy wątek i tam się ogłaszaj
E tam, widziałem gorsze. A co do ogłaszania się to nie odczuwam chwilowo wewnętrznej potrzeby - i tak na innym forum już prowadzę jedną sesję, a planuję drugą. Mistrzowanie to raczej w przyszłości, jak mnie najdzie lub jak będzie grupa chętnych do pogrania w autorkę. Natomiast co do pogrania, to czekam po prostu na nowe sesje.
Przykłady to różnorakie ostatnio na zajęciach przerabiam... A pociąga mnie jedna Koleżanka... Jechałem też pociągiem na Woodstock... A jutro będę się uczył, czytając SŁOWA Galla Anonima...
sesje od dłuższego czasu niestety, albo i stety, leżą...
Jeśli "stety", to nic nie poradzę. Chętnie natomiast zamistrzuję coś, by wyobraźnia nie sparciała do reszty. Bez graczy oczywiście niewiele zdziałam, więc fajne byłoby usłyszeć jakieś deklaracje. Mam dla Was różnorodne propozycje:
- Warhammer I lub II edycja
- Neuroshima
- Wiedźmin: Gra wyobraźni
- Wampir: Maskarada
Wszystko prowadzone w systemie "kości przed monitorem". Chętnie również zagram (tj. jako gracz) w dowolne inne licho.
_________________ I am the Master of Puppets! Who do you think the Puppets are?
Niestety chwilowo nie mam przygotowanej żadnej przygody, ale od jakiegoś czasu kiełkuje mi pomysł na takową. Ale raczej do gry standardowej a nie via forum :(
PS.: Co to za mega interlinia w [ list ] ? oO
One little goblin shook up the ground. When the dust cleared, no one was found."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum