Okej, jednak mam kilka pytan. Akcja rozgrywa sie zaraz po katastrofie nuklearnej czy minal jakis stosowny okres czasu? Gdzie dokladnie wszystko ma miejsce? W Stanach? I jak wyglada zaplecze cywilizacyjne? Mam na mysli na co moge sobie pozwolic piszac biografie mojej postaci?
Minął już jakiś czas, poziom promieniowania spadł do "zdatnej" wartości. Miejsce akcji: Gdzieś w Stanach.
Generalnie większość terenu zniszczona, technologie raczej ubogie (high-techy są przetrzymywane w chronionych bunkrach. Generalnie sporo Fallouta będzie.
Wstęp jeszcze nie jest skończony, cierpliwości.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Przymiotnik obecne średnio pasuje do tych sesji Ale na forum można znaleźć ich pozostałości Jeśli masz ochotę pomistrować to najlepiej załóż nowy wątek i tam się ogłaszaj
_________________ Po borygo się nie rzygo!
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2008-08-19, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum