Najwięcej osób deklarowało D&D (Forgotten Realms, bo nic innego nie znam). Pora więc coś w tym kierunku zrobić. Ponieważ zajęty inną sesją Dzwonsson nie mógł jednak poprowadzić, ten zaszczyt kopnął mnie. Z powodu mojej awersji do mechaniki D&D, Wy (tj. gracze) będziecie musieli wybrać między sesją niemechaniczną (tj. storrytellingiem) a moimi szatańskimi do niej poprawkami. Nie wiadomo co gorsze... Każdy, kto dalej chce grać jest proszony o swój wpis w temacie i swój wybór w kwestii mechaniki.
Jak najbardziej wpisuje sie na liste chetnych do przeszczepu, to jest do gry.
Moim zdaniem powinnismy zagrac nieniemachicznie, bedzie weselej.
I co na koniec, dzieki Clem, ze sie zdecydowales.
Ja sie tez zapisuje off course Clem zemszcze sie za za wasze kity na mojej sesji haha. Ej jak dnd to jestem za gołą mechaniką jak ma byc heroic to niech będzie heroic.
jestem za. podobnie jak 'kobietki' pasuje mi uproszczona wersja. moje pierwsze sesje tak wygladaly i bawilism sie duzo lepiej niz z tonami zasad po bokach.
A więc postanowione. Mamy już skład i wolą większości gramy bez mechaniki. Opisy Waszych postaci przysyłajcie na PW.
Uwaga! Ważniejszy niż biografia jest dla mnie rys psychologiczny bohatera. Zwróćcie na to uwagę. Wygląd postaci opiszecie w pierszym poście sesji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum