Wszędzie za mną łazisz xD Ale jak znowu będziesz szalony to Cię zaje*ie na miejscu!
EDIT: No to mamy pełną ekipę, paskudna banda Ale Dzwonka bym wywalił bo powiem Ci w tajemnicy, że się rządzi, ma tendencje do despotyzmu i tyranii, a w dodatku jest nieobliczalny
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2008-05-15, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
No offence, ale w tej Grupie znajdują się inne Persony, za którymi łażenie wydaje mi się o wiele bardziej kuszące...:P
(Nie, nie mam na myśli Dzwonka )
do niedzieli zapoznam sie ze światem i ustale reguły gry. Założe wtedy wątek i zaznacze co chce w karcie postaci.
Soleil napisał/a:
Ja się zgłaszam, o ile nie będzie to bardziej skomplikowane niż tamta sesja.
oszczedze Wam jak najwiecej.
Vinci napisał/a:
Ale Dzwonka bym wywalił bo powiem Ci w tajemnicy, że się rządzi, ma tendencje do despotyzmu i tyranii, a w dodatku jest nieobliczalny
biorąc to na poważnie, jeśli ograniczy to do postaci to b. dobrze. macie wszyscy całkiem inne charaktery, barwnie będzie.
_________________ Wśród wrzeszczących jestem niemową, wśród dewotów ateistą, wśród krwiożerczych antysemitów Żydem, wśród fanatycznych lewaków oficerem białej gwardii (...), a wśród głodnych chciałbym być manną Waldemar Łysiak
Waaa.. pozostała mi rola dobrego wujaszka z planu niematerialnego. Będę z wami.. może nocami uda mi się postraszyć ^-^ a może opętam jakiegoś karczmarza xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum