Ja też wysłałam biografię, ale nie wiem czy jest Ok ;P
_________________ "Tylko w milczeniu słowo,
Tylko w ciemności światło,
Tylko w umieraniu życie:
Na pustym Niebie
Jasny lot sokoła"
Pieśń o stworzeniu Ea
Ursula K. LeGuin - "Czarnoksiężnik z Archipelagu"
Z Cyklu Ziemiomorze
W głuchym lesie wstał głuchy dzień. Małe zwierzątko wypsnęło ze swej maleńkiej dziurki i nie wydając najmniejszego dźwięku szybko wspięło sie na drzewo. Cóż było powodem tego pośpiechu? Milczący las nie zdradzał żadnego objawu niebezpieczeństwa. Dopiero po chwili paprocie nieopodal legowiska zwierzaczka poruszyły się.. jednak i one nie wystąpiły przeciw wszechobecnemu milczeniu. Przepuściły przedzierającego się bezgłośnie człowieczka, który podążał w sobie znanym celu, po czym milczące liście powróciły na swoje miejsce. Człowiek był bardzo zaobserwowany tym co dzieje się przed nim na tyle.. że nie zauważył milczącej łapy wielkiej niedźwiedzicy podążającej w kierunku szyi podróżnika. Nie uchybiła celu. Usta człowieka otworzyły się w bezgłośnym okrzyku bólu i przerażenia, gdy druga łapa niedźwiedzicy zakończyła bezdźwięczną pieśń. Ciało człowieka upadło bezwiednie, a dusza człowieka opuszcząca ciało poznała czym jest ryk niedźwiedzia, świergot ptaków, szum puszczy jak i odgłos niewielkiego zwierzaczka chrupiącego niewielki owoc na gałęzi pod którą stał niedźwiedź.
Stworzenie sesji nie jest trudne. Gorzej poprowadzić .. np. wtedy gdy gracze nie czują klimatu. Wszystko w naszych rękach? Będzie dobrze
Mogę Wam wejść za Clema. Czytam właśnie podręczniki AD&D (ukłon w stronę Vinci'ego) i pomistrzuje max. 4 osobom. Deklaracje złożyli już Dzwonek i Vinci, ale i tak tu chce mieć jeszcze ich potwierdzenie.
_________________ Wśród wrzeszczących jestem niemową, wśród dewotów ateistą, wśród krwiożerczych antysemitów Żydem, wśród fanatycznych lewaków oficerem białej gwardii (...), a wśród głodnych chciałbym być manną Waldemar Łysiak
Żaden problem, mogę Ci jeszcze kosteczki dorzucić jakbyś chciała się pobawić i sobie porzucać
nie, bałabym sie, że Ci gdzieś zgubie. są w internecie kostki.
_________________ Wśród wrzeszczących jestem niemową, wśród dewotów ateistą, wśród krwiożerczych antysemitów Żydem, wśród fanatycznych lewaków oficerem białej gwardii (...), a wśród głodnych chciałbym być manną Waldemar Łysiak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum