Widzę, że Gawith zawsze wybiera postać o identycznych cechach, u mnie też gra hieną właśnie... Zero ambicji i kreatywności, ta dzisiejsza młodzież. W każdym bądź razie co chciałem rzec. Clem, do kiedy mogę podesłać ci biografię i rys postaci? Muszę wiedzieć ile mam czasu tak na oko.
Dokładnie Clem Poza tym tamta postać od tej różni się ZASADNICZO
Aramil będzie Ci wybaczone. Ale w swoim czasie. Tymczasem napuszczę na Cię mojego prywatnego bodyguarda Yaku, on Ci pokaże, gdzie hieny cmentarne zimują... prawda Yaku?
Dzwonek złośliwcze, tamten post mogłeś usunąć, raz by się ta Twoja mania na coś przydała
_________________ "Tylko w milczeniu słowo,
Tylko w ciemności światło,
Tylko w umieraniu życie:
Na pustym Niebie
Jasny lot sokoła"
Pieśń o stworzeniu Ea
Ursula K. LeGuin - "Czarnoksiężnik z Archipelagu"
Z Cyklu Ziemiomorze
Monique, Aramil, Yakushi, Seraphe, Sindarin, Dzieciuch, Wszelak, Dzwonsson i Iuventas.
Tymczasem:
Cytat:
W niewłaściwym miejscu, w niewłaściwym czasie
Mistrz Gry: Clem Shirestock
Gracze: Dzwonsson, Monique, Iuventas, Vinci, Aramil, Gawith, Yakushi.
Kto ostatecznie bierze udział? Chciałabym zagrać, lecz gdy za dużo osób sesja się wlecze, bałagan i trudniej o ton prawdziwej opowieści.
_________________ Wśród wrzeszczących jestem niemową, wśród dewotów ateistą, wśród krwiożerczych antysemitów Żydem, wśród fanatycznych lewaków oficerem białej gwardii (...), a wśród głodnych chciałbym być manną Waldemar Łysiak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum