Coś nie tak z moim komputerem, nie dość że zatrzymuje sie na stronie Windowsa
Szybka reinstalka windowsa i po sprawie
Tenar napisał/a:
próbując dzisiaj rano, monitor się nie zapalił
Też mi się kiedyś zdarzyło, zaje*ałem mu z plaskacza w kineskop i zadziałało xD Ale w końcu nawet to przestało działać, muszę się go pozbyć Osobiście wyjąłbym kartę graficzną, przeczyścił złącza, gniazda i takie tam pierdoły, te od monitora też
Reinstalowała przed zainstalowaniem BG. Więc powiadam Wam, to szatańska gra jest, przez nią Sylwia ma same kłopoty xD
S, cóż, taka prawda. Zanim to zainstalowałaś, to wszystko sprawniej działało.
Cytat:
Osobiście wyjąłbym kartę graficzną, przeczyścił złącza, gniazda i takie tam pierdoły, te od monitora też
Reinstalowała przed zainstalowaniem BG. Więc powiadam Wam, to szatańska gra jest, przez nią Sylwia ma same kłopoty xD
?Resztę podrzucę, chociaż myślałem, że to taki storytelling będzie, ale ok , nawet dobrze
Soleil napisał/a:
Bo to będzie storytelling.
Będzie, ale podanie wyglądu i umiejętności nie wyklucza storytellingu. Tak samo nie zrezyguje z czarów, ale to już ustale, kiedy będę miała dostęp do własnego komputera.
Vinci napisał/a:
DJ Rączka wpuściła Cię za darmo na neta?!?! xD
Internet jest darmowy. Płaciliście? ;-D Może w ten sposób ściągała z Was [Dzwon, nawet nie próbuj ;-D chociaż czytając to co zlepiłeś z krzesła spadłam ;-D ]kary za przetrzymywanie lektur.
Vinci napisał/a:
Też mi się kiedyś zdarzyło, zaje*ałem mu z plaskacza w kineskop i zadziałało xD Ale w końcu nawet to przestało działać, muszę się go pozbyć
Też tak miałam z poprzednim. Najpierw kolory się zmieniały, wystarczyło przywalić. Pare tygodni póżniej - bum.
Soleil napisał/a:
Komputer sie przegrzewa, w dodatku jeden wiatrak sie popsuł. Dokupie dwa i powinno działać.
_________________ Wśród wrzeszczących jestem niemową, wśród dewotów ateistą, wśród krwiożerczych antysemitów Żydem, wśród fanatycznych lewaków oficerem białej gwardii (...), a wśród głodnych chciałbym być manną Waldemar Łysiak
Sesja niestety nie odbędzie się dopóki nie będę miała sprawnego komputera.
_________________ Wśród wrzeszczących jestem niemową, wśród dewotów ateistą, wśród krwiożerczych antysemitów Żydem, wśród fanatycznych lewaków oficerem białej gwardii (...), a wśród głodnych chciałbym być manną Waldemar Łysiak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum