Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Mam dopiero trzy. Jutro po południu napiszę jakiś wstęp, ale nie sądzę byśmy zdołali już ruszyć. Chociaż możemy zacząć w takim składzie jaki będzie, a inni dołączą ciut później.
_________________ I am the Master of Puppets! Who do you think the Puppets are?
GM, napisz do mnie na PW, to stworzę Ci dział do tej sesji i ewentualnie jeśli byś potrzebował jakichś opcji, które mogłyby Ci pomóc w mistrzowaniu to również napisz mi o tym.
Na realizację, jak z pozostałymi życzeniami trzeba będzie jednak poczekać do weekendu
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Można dołączyć w każdej chwili. Musisz tylko przygotować sobie postać. Wcześniej, w tym temacie znajdują się wszystkie wytyczne. Powiem mi tylko, co to znaczy, że nie jesteś zorientowany.
Oczywiście, że możecie. Macie krótką chwilę na zapoznanie. Możecie przy okazji opisać się sobie nawzajem (mam na myśli wygląd fizyczny). Jeśli ktoś ma przy sobie coś prócz kożuszka i hubki, to proszę o krótki opis ekwipunku (nie przesadzać, bogaci nie jesteście).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum