Bezdomny i h*j.
Jego cechą szczególną jest brak posiadania domu. Rozumiecie. Niby inni bohaterowie też go nie mają, ale on odczuwa to dotkliwiej. Wyposażony w stary płaszcz, kij i kilka zbędnych krótkich mieczy +1 wyrusza w świat by odnaleźć Swój Dom.
Bezdomny's Saga: The Begging.
No to mamy 3 postacie :d
Jak by ktoś chciał dołączyć w trakcie to zapraszam na PW
1. Yarpen Jego cechą szczególną jest brak posiadania domu. Rozumiecie. Niby inni bohaterowie też go nie mają, ale on odczuwa to dotkliwiej. Wyposażony w stary płaszcz, kij i kilka zbędnych krótkich mieczy +1 wyrusza w świat by odnaleźć Swój Dom.
2. Katorg Uziemiony Romek - przedstawiciel typowego dla jego pochodzenia zawodu czyli testra wódki. Pieniądze czerpie z testów , jałmużn , i starannej gry aktorskiej ('Jestem tak BARDZO UBOGI!!!"). Odziany w pachnące wielogodzinną pracą ciuchy , nieogolony według najnowszej mody. Jako iż jest człekiem o dobrym sercu na włosach choduje małe weszki które nie mają domu. Ma ciekawy zwyczaj posyłania każdej pannie swego super-uwodzicielskiego śnieżnożółtego uśmiechu. Używa bardzo uprzejmego języka i wyszukanych definicyj ( - "no chyba cię....)
3. Alliminatill' Bezimienny - milczący gbur z tysiącami blizn na twarzy i długą brodą(ba, czysto-krasnoludzką!) przykrywającą część z nich. Jego ulubionymi powiedzeniami są: - UEHEHEUEHEUEHEUHE, ew. BUAHAHAHAHAH, a także - Uhmmmpchhh... Blizny zniekształciły nieco jego aparat mowy, przez co stworzenie składnego zdania przychodzi mu z wielką trudnością - kiedyś chciał zostać aktorem, jednakże jego marzenia legły w gruzach w momencie, kiedy oberwał butelką w dolną wargę. Kochający zwierzęta, bo tylko one nie kłamią. Typowy osiedlowy mięśniak(najbliższy znajomy właściciela sieci barów w swoim miasteczku) , z tą tylko różnicą, że na osiedlu nikt go nie lubił, a własna matka nazywała go Wyrwidupcią.
Alliminatill i Katorg jeszcze krótki zarys ekwipunku proszę. Stworzę przedmioty, przekażę je Wam i jedziemy
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Chociaż moja bezdomność to rzekomo (zdaniem Alba) klasyk
Człooowieku... Z Albatrosem już dawno doszliśmy do wniosku, że to znam rozpoznawczy #1 na TH...
Co do postaci, faktycznie, małe podobieństwo jest... Może to zamierzone?
Do rozgrywki dołącza również Remiq
4. Remiq, Remiq, amator ognia jak i wody ognistej, dawniej jako pirotechnik w I profesjonalnej brygadzie poborowej saperów Bezdomnolandi, wywalony za wysadzenie po pijanemu wychodka, na którym siedział przełożony. Poznać go można po idealnie wypalonych włosach na głowie oraz przez szczery uśmiech, w którym braknie górnej protezy. Zarabia na szmuglowaniu materiałów wybuchowych z poligonu (ochraniają go (nie)przekupni ochroniarze ), przez co zawsze nosi jakiś mniejszy lub większy pakunek c4 oraz czteropaku Żywca (dla owych ochroniarzy).
Swoją drogą, przypomniał mi się film "Nic Śmiesznego"...
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ekwipunek Bezimiennego to nić i igła, na wypadek gdyby ktoś zadawał za dużo pytań, na które Bezimiennemu nie starczy skromnego zasobu słów, wielki młot robotniczy, który ukradł z placu budowy prosto z ręki wielkiego robola, który dostał tym właśnie młotem prosto w stopę, z racji, że Bezimienny nie myślał, że te urządzenie jest aż tak ciężkie, oraz zapas metalowych drutów, na wypadek, gdyby trzeba było kogoś uziemić.
_________________ Dziewicza krew zawsze ma smak,
spermy i łez.
Yarpenie wal się. Byłem pierwszy pozatym ty jesteś tylko bezdomnym a ja testerem wódki
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum