Killord -> zwykły urzytkownik nie ma takiej możliwości:
Cytat:
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Nie możesz usuwać swoich postów
Możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Zawsze możesz edytować post, usunąć zawartość i albo zostawić pusty post albo napisać coś w rodzaju "Z braku prawa do usuwania swojego postu zostawiam tą pracę moderatorom".
Moim zdaniem lepiej zezwolić na usuwanie postów. Niepotrzebna robota dla moderów.
_________________ "What is popular is not always right; what is right is not always popular."
Ostatnio zmieniony przez Connor 2007-06-16, 09:00, w całości zmieniany 3 razy
Hm... ale popatrz, skoro wysyłasz post, znaczy jesteś tego świadomy, jesteś trzeźwy itp. dlatego nie widzę potrzeby aby user mógł usunąć swojego posta.
Inna rzecz, myślę, że nie każdy umiałby korzystać z usuwania swoich własnych postów (szczególnie Ci nie obeznani z forami typu phpBB)
Może niech ktoś się jeszcze wypowie na ten temat.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
ale mi np. net się zacinał i wysłałem drugiego takiego samego posta, nie wiedząc, że pierwszy poszedł. Mógłbym go sam usunąć. Zresztą na bgifie to działa. Mówimy w końcu o możliwości usunięcia ostatniego postu w temacie
Killord nie tłumacz się, my i tak wiemy, że chcesz po prostu nabić sobie posty <joke> - A.
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez Albatros 2007-06-16, 10:40, w całości zmieniany 1 raz
Uważam, że możliwość usuwania swoich postów jest tró. Bo czemu nie. Nikomu to nie szkodzi a jak ktoś palnie jakieś głupstwo i zechce je usunąć, albo straci wątek po napisaniu posta i stwierdzi ze jest do bani i nie ma nic do powiedzenia na ten temat, to w łatwy sposób zutylizuje swoją "tfurczość"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum