A u mnie nie... W ostatnich dniach forum się albo ładowało, albo nie, zależnie chyba od własnego kombinacyjnoliczbowego zautomatyzowanego widzimisię... Dodatkowo, kiedy już strona główna po kilkuminutowym namyśle postanowiła ukazać swe oblicze, wejście w jakikolwiek dział czy wątek stanowiło nie lada wyzwanie dla mojej cierpliwości oraz wytrzymałości mechanicznej mojej klawiatury. xD
Choć przyznam, że dzisiaj jakby lepiej.
A u mnie nie... W ostatnich dniach forum się albo ładowało, albo nie, zależnie chyba od własnego kombinacyjnoliczbowego zautomatyzowanego widzimisię... Dodatkowo, kiedy już strona główna po kilkuminutowym namyśle postanowiła ukazać swe oblicze, wejście w jakikolwiek dział czy wątek stanowiło nie lada wyzwanie dla mojej cierpliwości oraz wytrzymałości mechanicznej mojej klawiatury. xD
Dokładnie i mnie to strasznie wku*wia, kiedy próbuję się zalogować 10 minut, chociaż...
Cytat:
Choć przyznam, że dzisiaj jakby lepiej.
...prawda, nie miałem problemów od 2-3 dni. Za to jak próbowałem ściągnąć moda z wieży, to mnie poprosiło o hasło i login do erosa xD
No i druga sprawa, może nie dotyczy bezpośrednio forum, a strony, ale już polecę z całością:
Cytat:
Suchy (20-12-2008 12:14)
kurde
Vinci (20-12-2008 12:14)
Co jest?
z tej jedbej stronki bg2.gram
zadnego moda nie mozna sciagnac
tak zamula
Suchy (20-12-2008 12:15)
leci po 3 kb
Suchy (20-12-2008 12:15)
i zacina sie
Dodam, że nie pierwszy raz to słyszałem.
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2008-12-24, 00:39, w całości zmieniany 1 raz
Dawałeś na forum, ale nie każdy, kto chce stamtąd coś ściągnąć, jest zarejestrowany na forum, czy w ogóle tu bywa. WR to oficjalna strona, jak ktoś gdzieś czegoś szuka, to zazwyczaj trafia tam i tam powinna być ta informacja. Zrobiłeś mirrory, ale większość, jak nie wszystkie - nie działają.
Nie czepiam się, wiem, że masz mało czasu ostatnio, ale wspominam o tym, bo to jest problem.
No cóż, problem jest dobrze znany administracji kolektywu, jednak miesiące mijają i żadnej poprawy nie widać
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Mości panowie, zdało by się przy rejestracji zmienić odpowiedź w pytaniu kontrolnym odnoszącym sie do roku bo jak na razie trzeba wklepywać 2008 żeby się zarejestrować, a to już 2009 dobrze się zagościł
_________________ Kto zatyka swe ucho na krzyk skargi maluczkiego, sam też będzie wołał, a nikt mu nie odpowie.
O ile to forum jeszcze żyje ...
Jeśli chcę dostać się do jednego z popularnych tematów w którym są ważne załączniki automatycznie ukazuje mnie wylogowanym. Kiedy wracam na inny temat, ukazuje mnie zalogowanym. Suma sumarum nie mam dostępu do kuresko ważnych załączników.
Ostatnio zmieniony przez Freeze 2010-04-05, 03:01, w całości zmieniany 1 raz
Forum żyje ever. O które załączniki konkretnie chodzi?
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum