Zwracam tylko uwagę, że miejsce, w którym "zwykli" (nie związani z żadną sesją) userzy nie będą pisać postów, jest właśnie tym, w którym mogą oni je usuwać (własne oczywiście).
_________________ "What is popular is not always right; what is right is not always popular."
Wykasujcie te dodatki. Reputacje, Doświadczenie, Sztuki złota, dupy do srania... Piwa są dobre i piwa wystarczają. Denerwują mnie te komunikaty, że za ciężką pracę (wysyłanie przepełnionych bezmyślnymi wulgaryzmami postów) nie dostaję żadnego złota.
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2008-05-11, 09:12, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czy to tylko u mnie, ale forum ostatnio strasznie wolno chodzi, składamy się na serwer, a tu trochę lipa z miodem, dodatkowo transfer na wieży, jeśli ta już w ogóle działa, też woła o pomstę do nieba...O co tutaj chodzi?
Tylko jak rozmawiałem z Gawithem i Wszelakiem przez TS'a to mieli ten sam problem, też to zauważyli. No nic, ale nie powiesz mi, że z WRki leci Ci szybko
Jeżeli przez WR masz na myśli Wieżę Romka, to nie mam pojęcia, mam TH ustawioną w magicznej szóstce na startowej, więc na WR nawet nie zaglądam... Aczkolwiek możecie mieć rację, teraz zauważyłem, że momentami coś się "namyśla" nim wejdzie w pewne działy na forum...
No i sprawa dość stara, tylko teraz się nasiliła, przez parę ostatnich dni, mam cholerne problemy z zalogowaniem Co chwilę takie o, coś, co mnie strasznie denerwuje, bo nie raz muszę próbować się zalogować kilka razy:
Cytat:
Błąd Ogólny
Couldnt update warnings table
DEBUG MODE
SQL Error : 2006 MySQL server has gone away
UPDATE phpbb_users_warnings SET archive = 1 WHERE date < 1226512629
Line : 126
File : sessions.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum