Trzymaj piwko za robotę Seraf, zasłużyliśmy na chwilę relaksu
Tylko tak się zastanawiam, "Ważne Tematy" chyba powinny być wyżej niż ten nowy podział, a nazwę "Tematy" zmieniłbym na coś w stylu: "Ogólnie o sadze BG", sam najchętniej pozbyłbym się takich nieprecyzyjnych tematów, ale to raczej nie byłaby mile widziana zagrywka
Więcej roznegliżowanych elfek !
Poza tym nic bym nie zmienił. Forum ma swój klimat i niech brnie tak dalej - mi odpowiada.
Nowe pomysły nie są złe. Choć dobrze by ta zakręcona osoba która je wymyśla umiała korzystać z głowy. Ostatnio nawiedziło nas sporo nowych twarzy lub tych raczej z przeszłości. Dlatego też jestem pełen nadziei że którąś z nich ugryzie dobry temat.
Mi pasuje, to jedyne forum na którym mogę odpocząć od wiecznych kłótni z forum CDA albo Grama. Full wypasik xD. Może się nawet pokuszę i jeżeli będziecie dalej grać to dołączę do was w tych sesjach RPG xD.
Ostatnio gawędziłem sobie z jednym użytkownikiem. Gad fałszywy, powiadam wam! Chciał wrzucić swoje rozmowy z gg z pewnym userem - jakieś świństwa, o włoszkach coś było, gumowych samolotach... nie wnikam. W każdym razie sam przyznał że tak publicznie to nie godzi się - jeszcze jakaś wrażliwa osoba weźmie się i wzruszy zbytnio, przeczytawszy (albo i zapadnie na tyfus - tyfus, jak i HIV to nie są zagrożenia które powinniśmy ignorować!).
W każdym razie, można by zrobić dodatkowy, ukryty dział nakierowany na różne świństewka, które niekoniecznie wszyscy muszą widzieć. A dostęp - podług stażu, zasług, uczestnictwa itd...
What do you think?
I postuluję żeby mi zdjąć warny!
I żeby Drizzt nie dawał ostów - własnie zobaczyłem, że mi gnojek drugie wp*erdolił ;(
PS
Tak, to nie do końca mój pomysł
_________________ Po borygo się nie rzygo!
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2009-09-21, 21:44, w całości zmieniany 2 razy
W każdym razie, można by zrobić dodatkowy, ukryty dział nakierowany na różne świństewka, które niekoniecznie wszyscy muszą widzieć. A dostęp - podług stażu, zasług, uczestnictwa itd...
What do you think?
Hem, a kto by się tym działem zajmował, co? <subtelnie spogląda na Garlitha>
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Hem, a kto by się tym działem zajmował, co? <subtelnie spogląda na Garlitha>
Zaraz zaraz - mógłbym dawać warny Witkowi? A on mi nie? xD
Jeśli to propozycja Serafu to na razie się nie piszę - zaraz się zaczyna rok akademicki, pewnie znów będę rzadko zaglądał - zbyt rzadko żeby podjąć się moderacji. Zresztą zaobaczymy.
A, i dzięki za zdjęcie warnów Możesz przekazać ja np. Muminowi xD
_________________ Po borygo się nie rzygo!
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2009-09-23, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum