Mi te statystyki też nie przypadły do gustu. Liczę, że będzie je można przynajmniej ukryć.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Forum się rozrasta, tematów coraz więcej, ludzie coraz więcej piszą, zaczyna się robić mały bałagan moim zdaniem.
Wydaje mi się, że rozsądnie by było podzielić kategorię Saga Baldur's Gate i umieścić w niej podkategorię dla BG1 i BG2, to samo tyczyłoby się Modyfikacji Sagi do BG. Ja mógłbym wysegregować dla Modyfikacji BG, a Gawciu dla Sagi BG, prawda? Ponadto w: "Pozostałych" jest miejsce na literaturę, film, sport, ale nie miejsca na muzykę. Szumiąca Klinga niedługo zacznie pękać w szwach. Przydałoby się według mnie stworzyć taką kategorie dla muzyki i wydzielić wszystko co z nią związane z Szumiącej Klingi. Zastanawiałbym się też nad podzieleniem "Pozostałych Gier" na gry rpg i zupełnie inne gatunki, ale to już znacznie mniej priorytetowe
Haha, coś w tym jest xD To nie są jakieś opatentowane CoBowe sposoby podziału, raczej bardzo intuicyjne i oczywiste Gdybym zaproponował aby nazwać kategorię dla muzyki, nie: "Muzyka", a np. "Zakątek Harfiarzy" wtedy mógłbyś powiedzieć, że coś z CoBu zwalam
EDIT: Niby już potwierdziłem w SB, ale OK Seraf, pogadamy o zmianach jutro na GG
Ostatnio zmieniony przez Vinci 2008-06-21, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum