A tak z ciekawości pytam co macie przed oczami jak siedzicie na tawernie Wyniki ankiety na pewno pomogą w dyskusji nad nowym lay-outem
Ja preferuję ostatnio przejrzysty i stonowany Isle. W stylu Icewind strasznie meczą mi oczy żółte litery
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Głos na Icewind, imho moje najbardziej udane dzieło .
Isle nie tyle co mi się przejadł, ale gdy mam czytać tekst większy niż 2 linijki, strasznie męczy mi się wzrok (będąc szkrabem przeżyłem zapalenie spojówek, może dlatego?)...
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ja również Isle i moim zdaniem nie ma tutaj drugiego tak dopracowanego stylu Icewind ma parę wad (np. kolor czcionki przy logowaniu zlewający się z tłem)
glos na icewinda, dlaczego? gdy sie zarejestrowalem ustawil sie jako pierwszy. teraz nie potrafie sie przekonac do innego, jakies takie 'inne' sa. poza tym, podoba mi sie
glos na icewinda, dlaczego? gdy sie zarejestrowalem ustawil sie jako pierwszy. teraz nie potrafie sie przekonac do inneg
tak to Serafin promuje swoje jedyne słuszne dzieło
Poza logowaniem na ślepo, o którym wspomniał Vinci, dla mnie problemem icewinda są żółte literki - strasznie szybko męczą mi oczy i ciężko się je czyta.
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Ja podobnie jak marsal miałem ustwionego Icewinda. Nie chciało mi się zmieniać i się przyzwyczaiłem - głos na Icewinda
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Isle
Przywiązanie. Jestem tu od początku a wtedy ten był preferowany (może dlatego, że jedyny). Baldur i Icewind są takie... kolorowe. Hrothgar jest wąski, zajmuje połowę monitora.
_________________ "What is popular is not always right; what is right is not always popular."
Kiedyś też sobie nie wyobrażałem forum w innej szacie niż isle, ale kiedyś zmieniłem ot, dla zabawy na icewind i dzisiaj jak wbiłem chwilę ten pierwszy styl, to po kilku chwilach nawalały mnie oczy jak cholera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum