Gołe statystyki nie oddają preferencji aktywnych użytkowników Przynajmniej na razie:). Zresztą tak jak napisałem wyniki mają pomóc w dyskusji. Kilka istotnych informacji już się moim zdaniem pojawiło.
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Chodzi mi po prostu o to, że wynik ankiety przyprowadzonej wśród wypowiadających się w temacie bywalców nijak się będzie miał do rzeczywistości, czyli ogółu vel wszystkich, którą ukazuje słynny Panel Admina (vel Podglądacz Prezesa )
Z drugiej strony, Podglądacz pokazuje też tych, którzy zalogowali się raz albo dwa i mają to gdzieś, czyli we dupie.
_________________ Po borygo się nie rzygo!
Ostatnio zmieniony przez Gawith 2010-01-17, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi mi po prostu o to, że wynik ankiety przyprowadzonej wśród wypowiadających się w temacie bywalców nijak się będzie miał do rzeczywistości, czyli ogółu vel wszystkich, którą ukazuje słynny Panel Admina (vel Podglądacz Prezesa
Ugryź to tak: są statystyki i badania w terenie, które obecnie trwają w tym temacie Masz wynik w panelu, który niczego nie oddaje, bo to, że ktoś ustawił dany styl i wszedł raz na 30 sekund na forum nic nie mówi. Stąd ankieta siłą rzeczy dotyczy stałych bywalców, ale też bywalców mniej stałych.
Zresztą niech się prezes wypowie. Zawsze można temat usunąć albo przemianować na dyskusję o nowych szatach Tawerny
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Przydałby się jakiś naprawdę ładny, klasyczny, przyjemny i niegryzący motyw panowie. ja w związku z jaraniem się grafiką zacząłem dłubać coś ala pixel-art, rysowane w paincie piksel po pikselu rzeczy z nutą pieprzonej nostalgii.
Jak na razie guziczek Odpowiedz, niedokończony do tego - ale w takiej stylistyce się bawię.
Ostatnio zmieniony przez Yarpen 2010-01-26, 00:48, w całości zmieniany 1 raz
Ach wy icewindy! Żółte literki, żółte papiery, żółte szaleństwo Nie wiem czy coś takiego da się zrobić, ale myślałem nad tym, że strona główna graficznie mogłaby bardziej przypominać wieżę. Co wy na to? W ogóle wykonalne?
Jeśli myślisz o zmianie szaty graficznej WR to porzuć ten pomysł, bo to jedna z niewielu stron o tematyce cRPG, która ma przyjemny layoutl zamiast dwóch skrzyżowanych zaklętych mieczy czy innej płonącej czaszko-wężo-róży w koronie wysadzanej klejnotami rodowymi z głową smoka, które tak zawyżają poziom kiczu, że czuje się bardzo mało poważnie z moim hobby jakim są gry RPG.
Oczywiście wyolbrzymiam problem, ale to z potrzeby jego lepszego przedstawienia. Cały czar tego miejsca polega na tym, że wcale nie macie największego smoka w internecie na głównej stronie. Trzymajmy poziom.
Jeśli myślisz o zmianie szaty graficznej WR to porzuć ten pomysł, bo to jedna z niewielu stron o tematyce cRPG, która ma przyjemny layoutl zamiast dwóch skrzyżowanych zaklętych mieczy czy innej płonącej czaszko-wężo-róży w koronie wysadzanej klejnotami rodowymi z głową smoka, które tak zawyżają poziom kiczu, że czuje się bardzo mało poważnie z moim hobby jakim są gry RPG.
Oczywiście wyolbrzymiam problem, ale to z potrzeby jego lepszego przedstawienia. Cały czar tego miejsca polega na tym, że wcale nie macie największego smoka w internecie na głównej stronie. Trzymajmy poziom.
Ciekawa, ale i mądra uwaga. Szata graficzna już jest zmieniona, ale jeszcze nie wprowadzona w życie. Daję słowo jednak, że wygląda poważnie i dość nowocześnie - nie ma hiper wybajerzonych smoków i innych smerfów (które i mnie denerwują) ani ciemnych mrocznych grafik z kłującą w oczy białą czcionką.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
A obecna szata WR chociaż stworzona przez naprawdę dobrą panią grafik, cóż, pozostawia sporo do życzenia. To co obecnie zaprezentował Seraf jest ciekawe i conajważniejsze udane, chociaż swoją uwagę mam to jak najbardziej rzecz jest na plus. Serafku, a może dałoby się dorobić pasujący do nowej stronki skin na forum?
Ogólnie rzecz biorąc, to coraz bardziej jestem za zmianą jego silnika. Przemo jest be. SMF jest gut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum