Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Preferowany styl forum

Jakiego stylu forum używasz i dlaczego :)
Baldur
4%
 4%  [ 1 ]
Hrothgar
8%
 8%  [ 2 ]
Icewind
52%
 52%  [ 12 ]
Isle
34%
 34%  [ 8 ]
Głosowań: 23
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2010-01-17, 18:33   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

To p oco ta ankieta? ;)
Wiadomo, że wszyscy nie zagłosują. Zagłosuję ja, Witek, Aurel, Alb, Drut, Dzwonek i może jeszcze maks z 15 osób...

Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2010-01-17, 18:42   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Wiadomo, że wszyscy nie zagłosują.

Nie oczekuj, że zagłosują wszyscy. Wiele osób głosuje w ankietach bez wypowiadania się w temacie ;)

Wiem, bo sprawdzałem w panelu admina :P

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Postaw piwo autorowi tego posta

von_drut 
Obywatel

Otrzymał 19 piw(a)

Wysłany: 2010-01-17, 19:24   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Serafin napisał/a:
Dodam tylko, że statystyki używania styli wyglądają następująco:

Isle 308 (użytkowników)
Hrothgar 7
Icewind 584
Baldur 70

;)

Gołe statystyki nie oddają preferencji aktywnych użytkowników :P Przynajmniej na razie:). Zresztą tak jak napisałem wyniki mają pomóc w dyskusji. Kilka istotnych informacji już się moim zdaniem pojawiło.

Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"

Simi 
Obywatel

Otrzymał 8 piw(a)

Wysłany: 2010-01-17, 22:11   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Icewind, bo się przyzwyczaiłam! ;)

Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2010-01-17, 23:22   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Chodzi mi po prostu o to, że wynik ankiety przyprowadzonej wśród wypowiadających się w temacie bywalców nijak się będzie miał do rzeczywistości, czyli ogółu vel wszystkich, którą ukazuje słynny Panel Admina (vel Podglądacz Prezesa :P )
Z drugiej strony, Podglądacz pokazuje też tych, którzy zalogowali się raz albo dwa i mają to gdzieś, czyli we dupie.

Ostatnio zmieniony przez Gawith 2010-01-17, 23:23, w całości zmieniany 1 raz  

von_drut 
Obywatel

Otrzymał 19 piw(a)

Wysłany: 2010-01-18, 08:25   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Chodzi mi po prostu o to, że wynik ankiety przyprowadzonej wśród wypowiadających się w temacie bywalców nijak się będzie miał do rzeczywistości, czyli ogółu vel wszystkich, którą ukazuje słynny Panel Admina (vel Podglądacz Prezesa :P

Ugryź to tak: są statystyki i badania w terenie, które obecnie trwają w tym temacie :) Masz wynik w panelu, który niczego nie oddaje, bo to, że ktoś ustawił dany styl i wszedł raz na 30 sekund na forum nic nie mówi. Stąd ankieta siłą rzeczy dotyczy stałych bywalców, ale też bywalców mniej stałych.
Zresztą niech się prezes wypowie. Zawsze można temat usunąć albo przemianować na dyskusję o nowych szatach Tawerny :D

Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"

Caramba 
Wędrowiec

Otrzymał 3 piw(a)

Wysłany: 2010-01-25, 19:59   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Krótko: Icewind, bo cała reszta jest zupełnie niekompatybilna z moim narządem wzroku.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Serafin
Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2010-01-26, 00:20   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Piwo stary, mam to samo :D

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!

Yarpen 
Bohater

Otrzymał 66 piw(a)

Wysłany: 2010-01-26, 00:30   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Przydałby się jakiś naprawdę ładny, klasyczny, przyjemny i niegryzący motyw panowie. ja w związku z jaraniem się grafiką zacząłem dłubać coś ala pixel-art, rysowane w paincie piksel po pikselu rzeczy z nutą pieprzonej nostalgii.

Jak na razie guziczek Odpowiedz, niedokończony do tego - ale w takiej stylistyce się bawię. :P

Ostatnio zmieniony przez Yarpen 2010-01-26, 00:48, w całości zmieniany 1 raz  

von_drut 
Obywatel

Otrzymał 19 piw(a)

Wysłany: 2010-01-26, 10:16   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Ach wy icewindy! Żółte literki, żółte papiery, żółte szaleństwo :D :o: Nie wiem czy coś takiego da się zrobić, ale myślałem nad tym, że strona główna graficznie mogłaby bardziej przypominać wieżę. Co wy na to? W ogóle wykonalne?

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Serafin
Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2010-01-27, 12:19   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Mam w planach zmienić wystrój TH i WR, wszystko jest wykonalne :) .

I piwo za Senekę Młodszego z sygnaturce :)

Caramba 
Wędrowiec

Otrzymał 3 piw(a)

Wysłany: 2010-01-27, 17:09   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Lekkie OT:

Jeśli myślisz o zmianie szaty graficznej WR to porzuć ten pomysł, bo to jedna z niewielu stron o tematyce cRPG, która ma przyjemny layoutl zamiast dwóch skrzyżowanych zaklętych mieczy czy innej płonącej czaszko-wężo-róży w koronie wysadzanej klejnotami rodowymi z głową smoka, które tak zawyżają poziom kiczu, że czuje się bardzo mało poważnie z moim hobby jakim są gry RPG. ;)

Oczywiście wyolbrzymiam problem, ale to z potrzeby jego lepszego przedstawienia. Cały czar tego miejsca polega na tym, że wcale nie macie największego smoka w internecie na głównej stronie. Trzymajmy poziom.

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Serafin, Ichibanboshi
Ichibanboshi 
Obywatel

Otrzymał 3 piw(a)

Wysłany: 2010-02-01, 02:23   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Amen..
Icewind jest najprzyjemniejszy.
No i to w końcu tawerna Hrothgara ;)

2010-02-01, 02:24, użytkownik Ichibanboshi wykonał(a) rzut 10k6. Wynik rzutu: 39.

Kikuzono ya aruki nagara no ko sakazuki

Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2010-02-01, 02:53   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Caramba napisał/a:
Jeśli myślisz o zmianie szaty graficznej WR to porzuć ten pomysł, bo to jedna z niewielu stron o tematyce cRPG, która ma przyjemny layoutl zamiast dwóch skrzyżowanych zaklętych mieczy czy innej płonącej czaszko-wężo-róży w koronie wysadzanej klejnotami rodowymi z głową smoka, które tak zawyżają poziom kiczu, że czuje się bardzo mało poważnie z moim hobby jakim są gry RPG. ;)

Oczywiście wyolbrzymiam problem, ale to z potrzeby jego lepszego przedstawienia. Cały czar tego miejsca polega na tym, że wcale nie macie największego smoka w internecie na głównej stronie. Trzymajmy poziom.

Ciekawa, ale i mądra uwaga. Szata graficzna już jest zmieniona, ale jeszcze nie wprowadzona w życie. Daję słowo jednak, że wygląda poważnie i dość nowocześnie - nie ma hiper wybajerzonych smoków i innych smerfów (które i mnie denerwują) ani ciemnych mrocznych grafik z kłującą w oczy białą czcionką.

:beer:

Yarpen 
Bohater

Otrzymał 66 piw(a)

Wysłany: 2010-02-01, 06:03   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

A obecna szata WR chociaż stworzona przez naprawdę dobrą panią grafik, cóż, pozostawia sporo do życzenia. To co obecnie zaprezentował Seraf jest ciekawe i conajważniejsze udane, chociaż swoją uwagę mam to jak najbardziej rzecz jest na plus. Serafku, a może dałoby się dorobić pasujący do nowej stronki skin na forum?

Ogólnie rzecz biorąc, to coraz bardziej jestem za zmianą jego silnika. Przemo jest be. SMF jest gut.

Tagi: preferencje :: styl forum

[Pobierz temat]
Odpowiedz do tematu