Kurw... cze
Cholera, to dlatego, że dopiero pierwszy raz mnie w google wyskoczył właściwy adres ;/ myslałem, że jest coś nei tak, napsiałem raz do Serapha na gg, ale nie otrzymałem odpowiedzi - może myslał ze sie zgrywam - a pytałem tez w klubie na lastfm ale to chyba nie był dobry pomysł xD
Kurcze, szkoda ;/ A nie masz nikogo w pobliżu kto moze sprzedawałby w tak korzystnej cenie DSi albo lite'a?
Znajoma której go odsprzedałem wzdycha po nocach dzięki World Ends With You i Final Fantasy 3/4 więc wątpliwe. Na Allegro da się go kupić po podobnych cenach, po prostu chwilę poszukaj - sensowne używki lecą po 200-300 złotych. Chociaż na Twoim miejscu zastanawiałbym się czy nie kupić PSP. Kopalnia cudnych gier z PSX
Drogi Yarpenie, dla mnie kupowanie PSP dla gier z PSX to bezsens.. Bo Posiadam PSX
Poza tym PSP dopiero kupię po premierze 3DSa, bo ma tam do 10. tytułów którymi się interesuje.
A uczucia Twojej znajmoej rozumiem, podpowiedz jej żeby zagrała w Laytona i najnowszego Dragon Questa 9.
Będę musiał tak zrobić, ale ciężko znaleźć sensownego Lite'a za 2 stówki. Wręcz się tak nie da.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum