Gameplay z E3 - Tu już widzimy fragmenty rozgrywki, która imho wygląda naprawdę dobrze. No i chyba nawet widać potomka Dogmeata http://pl.youtube.com/watch?v=XG1ZuznJfBg
Gra prezentuje się (póki co na filmach i screenach) świetnie - grafika jest piękna, to trzeba przyznać, niemniej najważniejsze, aby twórcy oddali w trójce klimat poprzednich części. Jeśli to się uda - sukces gwarantowany, a gracze będą powracać do tego tytułu niczym do dwóch poprzednich. Tymczasem czekamy do końca Października br. - wtedy też będzie miała miejsce europejska premiera trzeciej części wielkiej Sagi .
Prepare for the Future
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-03-04, 21:33, w całości zmieniany 2 razy
Jesli gra bedzie na poziomie bloddlines - czyli w mojej opinii najlepszego crpg w fpp - to bedzie mozna z wielka przyjemnoscia w to grac. Biorac pod uwage jednak, ze robia to tworcy Morrowinda, obawiam sie, ze nie przypadnie mi do gustu. No, i oczywisie watpie, zeby gra byla choc w polowie tak klimatyczna jak Fallouty stare. Ale zobaczymy, planuje zakupic .
ja bym na twoim miejscu sie z tym wstrzymal. szkoda wywalac 150zl na jakis 'szajs', a na cos takiego sie ten 'fallout' zapowiada. dlaczego tak sadze?? a no dlatego ze sami tworcy wypowiedzieli bardzo ciekawe zdanie: "nie interesuja nas opinie graczy". z fallouta zostal mu tylko tytul i pip-boy . odnosze wrazenie ze gra bedzie typowa strzelanka, w ktorej bedziemy mogli wykonac pare/parenascie questow i ktora nie bedzie miala praktycznie zadnej grywalnosci. fana serii napewno ten tytul nie zadowoli, a dzieciaki co tylko na grafe patrza po 2 tygodniach gra znudzi. gra bedzie odpowiednikiem oblivion'a. przed zakupem wszyscy sie na gre cieszyli, po premierze zalowali ze ja zakupili. obecnie o grze juz sie nie slyszy.
tak rzecze marsal
Ostatnio zmieniony przez marsal2 2008-09-12, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Mi coś te screeny za bardzo wyglądają na podobne do Stalkera. Wątpię, żeby zostało dużo klimatu ze starego Fallouta.
A olewać zdanie graczy mogą jak najbardziej. Ważne w jakiej ilości gra się sprzeda a nie czy się spodoba. A wielu kupi ze względu na mit dawnych Falloutów. A że mit pryśnie? Najwyżej nie będzie Fallouta 4. Po prostu barbarzyństwo i chęć szybkiej realizacji zysków.
_________________ "There are also some elements of the game that are not «broken» but could do with a tweak to make them just a little better in some way."
Kolekcjonerki zawsze ladnie wygladaja na poleczce, wiec przynajmniej taka wartosc bedzie mialo f3.
Cytat:
fana serii napewno ten tytul nie zadowoli
Jesli ktos twierdzi, ze zadowolony bylby tylko gra w dwuwymiarach, to rzeczywiscie. ale sa wazniejsze rzeczy niz rzut izometryczny jako sposob prezentacji akcji.
Cytat:
A olewać zdanie graczy mogą jak najbardzie
A gracze uznac to za skurwielstwo. Oczywiscie, jesli gra bedzie dobra, to moze i lepiej, ze tworcy nie ulegli.
Z ciekawosci sobie obejrzalem liste gier stworzonych przez Bethesde.. nie jest ona dobrze nastrajajaca.
Z ciekawosci sobie obejrzalem liste gier stworzonych przez Bethesde.. nie jest ona dobrze nastrajajaca.
Hmm, a niektórzy twierdzą, że obok Blizzard'a, Bethesda tworzy jedne z lepszych gier ostatnich lat. No, ale czy się komuś Oblivion podobał to już chyba kwestia indywidualna. To by była ekstra gra gdyby była nieco lepsza fabularnie i mniej monotonna, mimo to grywałem, parę razy, no i nie żałuję. Osobiście jednak wątpię żeby Bethesda stworzyła coś tak rozbudowanego jak poprzednie fallouty. Poczekamy zobaczymy.
Zed ma sporo racji w tym co mówi - dziś rynek gier - jako najprężniej rozwijająca się gałąź rozrywki nastawiony jest przede wszystkim na jak największy zarobek. O fanach się nie myśli, mimo iż scena Fallouta wciąż żyje i ma się naprawdę dobrze. A szkoda.
Co do rzutu izometrycznego - wszystko się rozwija, toteż ten tryb musi odejść do lamusa, a zastąpić go musi widok z 1 osoby.
A może F3 w dwóch wersjach? W elo oczojebnym 3d i w pixelozie 640x480?
2009-01-04, 20:04, użytkownik Serafin wykonał(a) rzut 4k10. Wynik rzutu: 21. 2009-01-04, 20:06, użytkownik Serafin wykonał(a) rzut 10k20. Wynik rzutu: 104.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
A jaka gałąź rozrywki nie jest? Może jakieś niszowe książki, filmy, muzyka. Ale rozrywka w którą się pakuje tysiące ojro albo i lepiej ZAWSZE będzie nastawiona na jak największy zarobek.
Powiem wam mnie nie boli widok z pierwszej osoby a klimat Fallouta w filmikach było nawet czuć. Ale zabolało mnie to jak filmy prezentowały walkę. Strzał ze snajperki rozerwał Ghula na kawałki, beznadziejna broń w postaci fatboya... i pieprzone działo strzelające śmieciami . Jeżeli w finalnej wersji okaże się, że rozerwanie człowieka pluszowym misiem to nie był żart tylko tak ta broń działa, to ja dziękuję panom z B...
Grał ktoś w najnowszego fallouta? Jakies opinie? Ja kilka godzin tylko wiec nie bardzo wiem co o nim sądzić, ale jak narazie po prostu nudą wieje Z F1 i 2 ta gra ma jeno tytuł, zero poczucia humoru i klimatu. Pogram wiecej to moze zmienie zdanie?
2008-11-27, 22:05, użytkownik djin wykonał(a) rzut 4k20. Wynik rzutu: 15. 2008-11-27, 22:05, użytkownik djin wykonał(a) rzut 4k20. Wynik rzutu: 41.
Ostatnio zmieniony przez djin 2008-11-27, 22:04, w całości zmieniany 2 razy
Grał ktoś w najnowszego fallouta? Jakies opinie? Ja kilka godzin tylko wiec nie bardzo wiem co o nim sądzić, ale jak narazie po prostu nudą wieje Z F1 i 2 ta gra ma jeno tytuł, zero poczucia humoru i klimatu. Pogram wiecej to moze zmienie zdanie?
Dobra (jako revival Fallout) i niedobra (jeśli porównać z np. Van Burenem), w każdym razie mój mega mod dużo poprawia... a skoro cię nudzi (tak jak mnie), to tym bardziej polecam:
Tym nie mniej silnik Fallout 3 zdradza jak prymitywną grą jest Morrowind i Oblivion i dlaczego nie można ich nazwać cRPG z prawdziwego zdarzenia.
Fallout 3 cierpi przede wszystkim na brak wyrazistych postaci i głupkowaty początek, który zmusza 40 latka do grania... 17latkiem.
Poczekam na dodatek i zrobię z tym porządek. To najłatwiejsza do modowania gra jaką znam i to jest mega plus .
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum