A to mój hiroł z zarostem a'la dudek, wojownik czempion/berserker na 2 miecze.
Kolejna postać będzie zrobiona w tym samym stylu, ale z klasą łotrzyka.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Mie siem wydawa, czy po przefarbowaniu na blont to bedzie podobna do Firenowej...?
Leniwe jesteście panienki do bulu.
Dobra, Aurel. Ostatnio zrzędziłeś, to dzisiaj zamiast sprzątać, posiedziałam przy tworzeniu postaci. Jako, że ze mnie kurdupel, toteż stwierdziłam, że będę się solidaryzowała z krasnoludkami o i jakieś gabaryty podobne mamy. Więc uciesz miałam. Szkoda, że mody poskąpiły fryzurek dla krasnoludek, czuję się zbulwersowana. Bo dla ludzkiej panny to miałam wypisz, wymaluj swoje własne czupiradło. Ech.
No, ale oto moje alter ego, ahoj!
1) Close-up
2) No i całe cielsko
A tu efekt 10 minutowej roboty, której i tak nie docenicie, ot co.
_________________ Cranberries - Zombie
Ostatnio zmieniony przez Firena 2009-12-21, 15:38, w całości zmieniany 2 razy
Cycki to są w tej grze dość kuriozalne i nie o to chodzi, że duże, tylko jak zderzakowato sterczą do przodu na jakieś pół metra.
A zbroje paskowe są wyraźnie niedopasowane - mają za małe staniki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum