Dzwonek na boga Twojego czy tego którego u mnie nie ma. Praca była słaba. Bardzo słaba, szczególnie biorąc pod uwagę jej poziom. Komentarze są po prostu szydercze. Po prostu skupmy się kocham nad nowym, dobrym lajem. Zresztą, pozytywnych zmian na TH może być więcej...
Ogólnie ta kobitka też mnie nie przekonuje...
Może ten fragment tego? Taki pasek jak są te głowy niżej i ten typek tam na środku? No i może wtedy zmienić trochę kolory...
A co do monet i książek, to nie lepiej wszędzie te książki zamiast złota? Takie książki porozrzucane po wieży
ja bym najchętniej widział białego smoka z tapety z NWN1 Cudowny
Yarpen podeślij na PW tego smoka, bo w grafikach z gry jest wiele smoków...
Lava Del'Vortel napisał/a:
Może ten fragment tego? Taki pasek jak są te głowy niżej i ten typek tam na środku? No i może wtedy zmienić trochę kolory...
Wątpię czy pasowałoby kolorystycznie - mało tego, zapewne musiałbym zmieniać po kolei wszystkie elementy aby to jakoś do siebie pasowało...
Książka jest za mała i ginie przy napisach... Zresztą, złoto jest jedynym kolorystycznym akcentem w tym layu i nie chciałbym się go pozbywać. Myślałem jeszcze o ikonce z IwD, która pojawiała się, gdy podnosiliśmy coś z ziemi... Był to woreczek z kasą wraz ze sztyletem. Może ktoś to wrzucić?
Macie jakieś pomysły na to co w logu? Bo jakby co to mogę zrobić rotacyjne logo.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
IMO bardzo pozytywne... Runy jako odnośniki plus smok na topie to w porządku rozwiązanie. Oczywiście muszę się do czegoś przyczepić, więc wywaliłbym z panelu wielokropki przed tytułem kategorii oraz kratki w tej samej kwestii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum