Ok, nie ma sprawy Akurat grzebałem w plikach IWD2 i pomyślałem, że może się przyda Jak Ci chodzi coś po głowie, lub chcesz inną książkę to pisz. Są różne ciemniejsze i jaśniejsze
Ja wręcz odwrotnie, lubię delikatny artystyczny nieład, nutkę chaosu w tym co robię
Cytat:
Całkowicie się zgadzam... Wszystko zawsze musi być takie perfekcyjnie ułożone? Nawet teraz bardzo mi się podoba. O niebo lepsze niż to co jest teraz.
Tu już nie chodzi o chaos/porządek i perfekcyjne ułożenie, ale pusta prawa krawędź wygląda po prostu ImHO - brzydko. No, ale każdemu na pewno nie dogodzisz.
a ja nie wiem, czy mam Ci piwo wystawić jak skończysz, bo to może nie Twoja sprawka xD
Moja z pewnością (btw. pamiętasz jak mi wysyłałeś powyciągane z gry obrazki? Zatem laj to po części Twoja zasługa ). No i - kurczę, każdy ocenia moje dzieło lepiej od dzieła profeszynalnej Pani grafik... Dowartościowałem się
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Moja z pewnością (btw. pamiętasz jak mi wysyłałeś powyciągane z gry obrazki? Zatem laj to po części Twoja zasługa ).
ŁoooooaoaoaooaooaaAoo xD
Seraphe napisał/a:
No i - kurczę, każdy ocenia moje dzieło lepiej od dzieła profeszynalnej Pani grafik... Dowartościowałem się
Ta profeszynalna Pani grafik, to nie czuła klimatu, a ten wzorek pod wyszukiwarką, to chyba skan tatuażu z jej tyłka. Nie umniejszając Twoim umiejętnościom i pracy, oczywiście
Już nie jedźcie tak po Aiglon bo to nieładnie. Skok był potrzebny, trochę zboczyło i faktycznie, grafika nie jest wysokich lotów. Jednak co do Ai, trzeba pamiętać, że zrobiła także stary stary (...) (jeszcze sprzed emogotyckich czasów) czy Tawernę Bibliotekarzy.
Yarpen, jakie owe kobieta ma inne osiągnięcia, myślę że to nieistotne. Tutaj dyskutujemy konkretnie na temat layout'u dla Wieży Ramazitha, a ten, być może i profesjonalnie przygotowany, zupełnie nie wpisuje się w klimat strony... Seraphe, mam nadzieję, że dalej będziesz kontynuował pracę nad zmianą optycznego wizerunku stronki.
Spoko, rozumiem. Powinniśmy się odnieść konkretniej do przykładu pracy wyżej wymienionej pani, który nas interesuje, zamiast personalnie ją krytykować, tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum