Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serafin
2009-12-12, 17:22
Zlot fanów Tawerny Hrothgara

Na zlota wybył(a)bym chętnie?
Pewnie!
91%
 91%  [ 11 ]
Nie
8%
 8%  [ 1 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2009-02-02, 23:16   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   Zlot fanów Tawerny Hrothgara

Witajcie, ostatnio podczas rozmowy z Witkiem narodziła się idea (kolejna zresztą) sklecenia zlotu - zlotu użytkowników Tawerny Hrothgara. Jeżeli chodzi o termin, to jak najbardziej wakacyjny (do konkretnego ustalenia). Miejsce - zapewne w górach. Na jak długo - to już zależy jak zdecyduje większość. A piszę o tym już teraz aby nie było wymówek w stylu "Tego i tego to ja jadę do babci na czarninkę". I od razu zastrzegam, że jeżeli niektóre osoby (oczywiście ich oficjalnie i jawnie nie wypiszę ;) ) się nie pojawią to autentycznie zatłukę, zbanuję, skremuję, a z prochu zrobię ścieżkę i wciągnę ją nosem ;-) . I w tym roku to MUSI wypalić :)

Wpisywać się - pewniaki, niepewniaki, jaki termin i czy preferujecie melanż tygodniowy czy raczej jednodniowy :)

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-03-04, 18:24, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-02, 23:28   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Uhuhu, już się zabierasz do roboty? :P OK, ja bardzo chętnie. Raźniej by było z kimś jeszcze, kto po drodze z Wrocławia się ze mną zabierze? ;D

Zdecydowanie melanż kilku dniowy, proponuję jakieś 3 dni żeby nie wyszło za drogo, a jednocześnie było trochę czasu ;)

Semaj 
Poszukiwacz Przygód

Wysłany: 2009-02-03, 00:14   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Czemu tak daleko, przecież mieszkam w Pomorskim.

Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2009-02-03, 00:35   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Chłopaki - jest luty. Jest sesja. Po sesji, w nowej erze, można pomyśleć, ale... później będzie sesja letnia. Więc to będzie za dwie ery ;-)
Generalnie sądzę, że takie deklaracje na pół roku wcześniej są dużo mniej prawdopodobne niż np. miesiąc wcześniej... no ale... pomysł ok, sam o tym Vincziemu pisałem (zanim go zablokowałem bo powiedział że jestem chujowy ;( )
Góry to dobre miejsce, ewentualnie jakieś mazury ;-)

Aha, a co myślicie o tym, żeby zrobić zlot ogólnoscenowy, tawerniano-cobowy (begieiefowo bibliotekarzowy?) Jakieś tam animozje były z tego co pamiętam...

Ostatnio zmieniony przez Gawith 2009-02-03, 00:49, w całości zmieniany 1 raz  

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-03, 10:20   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

^^ Ja sesji nie mam, aczkolwiek plany z wiadomych względów mam niejako ustalone... Jeżeli będę w Polsce, to raczej przypadnie mi druga połowa lipca... W góry także planuję zajechać, jednak bez obrazy, mam tam już ustalone towarzystwo i będę raczej przez pięć lub sześć dni zdobywał wszystkie dostępne szczyty okolic Kotliny Kłodzkiej... Więc z mojego punktu widzenia najchętniej widziałbym kilka godzin przy piwku, gdzieś w Breslau... Aczkolwiek wszystko może się jeszcze zmienić (w zeszłym roku przez kilka miesięcy planowałem część lipca w Polsce, a w maju wpadła mi możliwość lipcowego wyjazdu do Włoch na cały miesiąc i wszystkie plany szlag trafił). :)

Yarpen 
Bohater

Otrzymał 66 piw(a)

Wysłany: 2009-02-03, 10:43   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Może w Poznaniu by lepi' było? Ładne miasto, jakby co jest tam Alb i ja.

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-03, 10:47   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

A może zlot Tawerny Hrothgara przy Bułgarskiej na meczu Kolejorza jeszcze? :mrgreen:

Albatros 
Postrach

Otrzymał 41 piw(a)

Wysłany: 2009-02-03, 11:06   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Uuu do Poznania to ja mam za daleko ;d

Góry? A nie lepiej Bałtyk? Morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew :mrgreen:

Maagdaa napisał/a:
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/

Durendal 
Postrach

Otrzymał 12 piw(a)

Wysłany: 2009-02-03, 12:07   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Chłopaki - jest luty. Jest sesja. Po sesji, w nowej erze, można pomyśleć

Popieram odroczenie do końca sesji - marzec/kwiecień?

Ja głosuję za stolicą. Jest gdzie pójśc i w centrum Polski więc każdemu mniej więcej tak samo blisko :] .

Chętnie się zjawię i brac forumową poznam :] .

Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)

Yakushi 
Berserker

Otrzymał 4 piw(a)

Wysłany: 2009-02-03, 14:03   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Niepewniak - jeśli wypuszczą mnie z pracy to się pojawię.

Najchętniej wybyłbym na ~5 dni. Tym z 'dalsza' nie opyla się przemierzać takiej drogi na jeden dzień :P

Na sesjach piszę co m.in. dwa posty (chyba że sytuacja wymaga inaczej).
( Niewidoczny tekst w nawiasie nie występuje w sesji, ale stanowi osobny komentarz. Można go sobie spokojnie darować)
-1 do reputacji? Wspaniały początek drogi czarnego charakteru sesese

Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-03, 15:07   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Cytat:
Może w Poznaniu by lepi' było? Ładne miasto, jakby co jest tam Alb i ja.

Cytat:
Ja głosuję za stolicą. Jest gdzie pójśc i w centrum Polski więc każdemu mniej więcej tak samo blisko :] .

Matko, do miasta? Czy wyście poszaleli? Mam z Wami pod sklepach chodzić czy co? :roll: Jak napić się w mieście, to tylko w barze, gdzie jest drogo i śmierdzi, a i pogadać zbytnio się nie da. I jest jeszcze sprawa noclegu. Potrzebujemy przestrzeni. Dla mnie pomysł błeee.

Cytat:
Góry? A nie lepiej Bałtyk? Morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew :mrgreen:

Rozsądniejsze, tylko to już plan hardcore :P

Gawith napisał/a:
Aha, a co myślicie o tym, żeby zrobić zlot ogólnoscenowy, tawerniano-cobowy (begieiefowo bibliotekarzowy?) Jakieś tam animozje były z tego co pamiętam...

Jestem za ;D

Dzwonsson napisał/a:
W góry także planuję zajechać, jednak bez obrazy, mam tam już ustalone towarzystwo

To wypie*dalaj z wątku! xD

Piccolo 
Łowca

Wysłany: 2009-02-04, 08:46   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Pomysł fajny tylko możliwe, że będę miał inne plany ale to się jeszcze zobaczy ja jestem tak pół na pół i faktem jest, że w mieście takim jak WaWa lepiej tego nie robić i na dzień też się nie opłaca jak coś to już minimum na 3 dzionki :) .

Albatros 
Postrach

Otrzymał 41 piw(a)

Wysłany: 2009-02-04, 12:15   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Vinci napisał/a:

Jak napić się w mieście, to tylko w barze, gdzie jest drogo i śmierdzi

Yarpen, widzisz te herezje? ;)

Maagdaa napisał/a:
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/

Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-04, 12:31   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Albatros napisał/a:
Yarpen, widzisz te herezje? ;)

A co, mamy się kryć po parkach? Sorry, ale duże miasta nie sprzyjają alkoholowym libacjom, a szczególnie kilkudniowym. Przemyśl to tak na poważnie ;)

Piccolo napisał/a:
Pomysł fajny tylko możliwe, że będę miał inne plany

Rozumiemy - WoW ważniejszy, spoko, ale mógłbyś zakrzywić czasoprzestrzeń i nie byłbyś do tyłu w porównaniu z innymi graczami, zastanów się :P

Piccolo 
Łowca

Wysłany: 2009-02-04, 12:54   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Akurat tym razem nie WoW, WoWa mi chamy wredne zablokowały xD ale istnieje szansa, że dostanę zaproszenie na zlot Forum Actionum o co staram się już 3 rok i wtedy bym musiał wybierać, ale to nic pewnego xD.

Tagi: zlot :: tawerna :: tawerna hrothgara

[Pobierz temat]
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi