Dobra ludzie, czas coś działać w tym kierunku. Ja jestem chętny, ale z powodu praktyk jestem niedostępny 16-30 sierpnia (z dupy termin ). W reszta wakacji teoretycznie jestem wolny.
Na CoBie działamy już od dłuższego czasu, padło już kilka naprawdę fajnych propozycji, ale część się okazałą zbyt dostojna jak na nasza hołotę xD Gaw dzwonił, dowiadywał się, w sumie to on się zajmuje znalezieniem jakiegoś miejsca, bo jest z Krakowa, a planujemy jakoś w jego okolicach.
Alb, zajrzyj czasem: http://forum.(...).netarter...t=3331&start=60 oczywiście jeśli ktoś nie ma ochoty tam zaglądać, to jak coś się wyklaruje z miejscówą, to damy znać też tutaj. Powinno się udać, bo jest naprawdę dużo chętnych
Wybacz, ostatnio trochę byłem niedostępny i mam zaległości na TH, a co dopiero na (...). Nie wiedziałem, że tam wątek kwitnie. W takim razie obadam co tam naskrobaliście:)
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum