Przepraszam, przyjeżdżacie <wywód teoretyczny> w odwiedziny, czy <zachować kolejność> palić, mordować i gwałcić?
Poza tym, jak wpadacie po południu, a po imprezie wypierdalacie, to jaki problem...? Chata duża...
Aure, nie zapominaj jednak, że jesteśmy jednak zgrają nastolatków (chociaż ja już niedługo nim nie będę )
Poza tym, o czym Wy kuźwa gadacie?! Na miękkiej kanapie, to ja sobie mogę posiedzieć u siebie w domu, do Aurela jechać nie muszę. Macie jakieś dziwne podejście, do miasta i do domów Was ciągnie
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
(..) Macie jakieś dziwne podejście, do miasta i do domów Was ciągnie
To jest zdaje się ta nieruchawa odnoga społeczna. Wymarzony odpoczynek to chapsy, piwo i dobry film lub dobowe okupowanie kompa Jeśli jest tak jak mówię to wypad w teren tym bardziej wam spasi, ale dopiero po dotarciu na miejsce i wczuciu się w nierzadko fantastyczny klimat
Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, ja jestem chętny naturalnie na zlot.
Jedyne co mnie może zatrzymać to przymusowe praktyki, które muszę odbyć w ramach planu uczelnianego (zakładam, że jeszcze będę studentem ), ale myślę, że nic nie będzie kolidowało.
Edit:
Dobra ludzie, czas coś działać w tym kierunku. Ja jestem chętny, ale z powodu praktyk jestem niedostępny 16-30 sierpnia (z dupy termin ). W reszta wakacji teoretycznie jestem wolny.
Seraphe | Gdziekolwiek, byle nie w mieście | Kilkudniowa najebunda
Albatros | Gdziekolwiek, byle tanio | 3 dni myślę styknie
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio zmieniony przez Albatros 2009-03-31, 21:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum