Cóż zgodzę się co do ilości studentów, jest ich sporo. Co do jedzenia i najebania to nie wiem jak to wygląda z perspektywy przyjezdnego, ale jak się wie gdzie szukać to się znajdzie. Można się nachlać w plenerze i można zjeść zajebistą pizze, ale szanuje Twoją opinię, gdyż tak to mogło wyglądać w Twoich oczach.
2009-02-05, 21:59, użytkownik Gotrek wykonał(a) rzut 1k4. Wynik rzutu: 4.
W sumie jak by ktoś miał kontakty czyt... znał jakiś ośrodek w górach gdzie można by jakieś radosne chatki wynająć to wyglądało by to już lepiej xD... oczywiście jeszcze, żeby cena była ludzka xD. Folmi ale to jest na wakacje przewidywane xD... teraz obawiam się, że skończyło by się to realną wersją "Dramatu w Andach" xD.
_________________ FOR...
FOR...
PONY!!!
Ostatnio zmieniony przez Piccolo 2009-02-06, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
"Wracaliśmy do domu drogą na północ. Zorientowaliśmy się że coś jest nie tak dopiero gdy zza gór wyłoniło się morze"
Góry, morza - zero cywilizacji i 100% alkoholu.
W górach dobrze na sesje - jeziorka ciepła woda, spokój wokół, ciepła woda - morze jak trafimy lokalizacje to nawet ryb na plaży nie będzie, ale ~biedronkę trzeba będzie szybko wyhaczyć.
Do miasta? Wolne żarty. Choć na parę dni chciałbym od 'tego świata' się oderwać. Spędzanie wakacji jak każdego dnia w roku nie jest fajowe.
Ostatnio zmieniony przez Yakushi 2009-02-06, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Popieram Albatrosa z ideą wyjechania nad bałtyk (może i Aurel by się załapał? ) - byłoby naprawdę fajnie (o ile będzie pogoda). Reasumując - wszystko byle nie betonowy las . Co do wspólnego spotkania całej sceny BG - jestem za. Kto pomurzyni i porozkleja ogłoszenia na (...), TB i BGiF?
I może w związku z odzewem jakaś lista?
Seraphe | Gdziekolwiek, byle nie w mieście | Kilkudniowa najebunda
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ale chłopaaaaaki.
Czemu wam las nie pasi? Byliście kiedyś na melanżu w beskidach? To jest cudny klimat, daleki od ugrzecznionych harcerzy czy oazy - zapewniam. Morze to też dobry patent (tylko drogo, no ale za to są inne plusy xD), podobną atmosferę się zorganizuje, byle nie żadne miasto.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum