Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Serafin
2009-12-12, 17:22
Wieża Ramazitha potrzebuje rak do pomocy
Autor Wiadomość
Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2009-10-17, 17:38   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   Wieża Ramazitha potrzebuje rak do pomocy

Witajcie!

Z uwagi na to, iż gram-pe-el nie jest zbyt solidnym partnerem hostingowym, postanowiliśmy przenieść Wieżę Ramazitha na inny serwer, wprowadzając przy tym nowy silnik i nową grafikę.

W związku z tym zwracam się z prośbą do każdego z Was - jeżeli macie odrobinę czasu wolnego i chcielibyście utrzymać przy życiu Wieżę, która w sieci istnieje już dosyć długo, i - która mam nadzieję - pomogła niejednemu z Was, pomóżcie nam w dodawaniu modów na nową wersję WR (niestety nie mam dostępu do gramowej bazy danych, więc nie mogę importować tamtejszej bazy danych).

Praca oczywiście bezinteresowna jednocześnie nie wiążą się z tym żadne zobowiązania (mam na myśli obowiązki redaktorskie i wszystkie inne z tym w jakikolwiek sposób związane).

Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

Tam opiszę dodatkowe szczegóły. Chętnym utworzę specjalne, tymczasowe konto admina umożliwiające dodawanie modów.

Proszę o przemyślane decyzje. Tych, którzy w jakikolwiek sposób nam pomogą nie omieszkam wymienić gdy tylko nowy serwis wystartuje.

Pozdrawiam serdecznie.

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Postaw piwo autorowi tego posta

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2009-10-17, 20:27   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Z chęcią bym pomógł, aczkolwiek nie wiem czy potrzeba kogoś o niewielkiej wiedzy o modach i informatyce stosowanej. W każdym razie, jeżeli stwierdzisz, że mogę się w jakikolwiek sposób przydać, pomogę w miarę moich możliwości. ;)

Katorg 
Łowca

Otrzymał 2 piw(a)

Wysłany: 2009-10-18, 09:27   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Ja też mógłbym pomóc jeśli by trzeba było coś zamieścić od strony fabularnej świata D&D coby mogło pomóc graczom niektórym którzy z normalnym Rpg nie mieli styczności. Na informatyce się słabo znam ale jak już to recenzje albo inne takie to można na mnie liczyć.

Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux

Albatros 
Postrach

Otrzymał 41 piw(a)

Wysłany: 2009-10-18, 12:03   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Wiedza informatyczna jaka jest potrzebna opiera się na użyciu znaczników typu <b> tudzież <a href> i korzystania z total commandera do połączenia z ftp ;)

Maagdaa napisał/a:
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/

Serafin 
Millenium

Otrzymał 51 piw(a)

Wysłany: 2009-10-18, 12:41   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Albatros napisał/a:
i korzystania z total commandera do połączenia z ftp ;)

Nawet nie, wszystko jest zautomatyzowane :)

Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła

I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!

Tagi: wieża :: wieża ramazitha :: wr :: pomoc

[Pobierz temat]
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi