Z uwagi na to, iż gram-pe-el nie jest zbyt solidnym partnerem hostingowym, postanowiliśmy przenieść Wieżę Ramazitha na inny serwer, wprowadzając przy tym nowy silnik i nową grafikę.
W związku z tym zwracam się z prośbą do każdego z Was - jeżeli macie odrobinę czasu wolnego i chcielibyście utrzymać przy życiu Wieżę, która w sieci istnieje już dosyć długo, i - która mam nadzieję - pomogła niejednemu z Was, pomóżcie nam w dodawaniu modów na nową wersję WR (niestety nie mam dostępu do gramowej bazy danych, więc nie mogę importować tamtejszej bazy danych).
Praca oczywiście bezinteresowna jednocześnie nie wiążą się z tym żadne zobowiązania (mam na myśli obowiązki redaktorskie i wszystkie inne z tym w jakikolwiek sposób związane).
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.
Tam opiszę dodatkowe szczegóły. Chętnym utworzę specjalne, tymczasowe konto admina umożliwiające dodawanie modów.
Proszę o przemyślane decyzje. Tych, którzy w jakikolwiek sposób nam pomogą nie omieszkam wymienić gdy tylko nowy serwis wystartuje.
Pozdrawiam serdecznie.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Z chęcią bym pomógł, aczkolwiek nie wiem czy potrzeba kogoś o niewielkiej wiedzy o modach i informatyce stosowanej. W każdym razie, jeżeli stwierdzisz, że mogę się w jakikolwiek sposób przydać, pomogę w miarę moich możliwości.
Ja też mógłbym pomóc jeśli by trzeba było coś zamieścić od strony fabularnej świata D&D coby mogło pomóc graczom niektórym którzy z normalnym Rpg nie mieli styczności. Na informatyce się słabo znam ale jak już to recenzje albo inne takie to można na mnie liczyć.
_________________ Przepisy na krruche ciateczka
Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Wiedza informatyczna jaka jest potrzebna opiera się na użyciu znaczników typu <b> tudzież <a href> i korzystania z total commandera do połączenia z ftp
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum