Jak niektórzy z was może wiedzą, największy polski klan Baldur's Gate (którego jestem skromnym reprezentantem w tej chwili)- (...), od dawna przymierzał się do organizacji II edycji ogólnopolskiej ligi. Jako, że przejąłem pałeczkę dowodzenia od moich poprzedników z Akolitów Tempusa na forum (...)'u znałem iż przygotowania wstępne są już na wystarczającym poziomie więc uznałem, że zorganizuję próbny turniej w celu sprawdzenia praktyczności regulaminu i modu BG FIGHT (autorstwa Shinigamiego).
Założyłem ten temat w celu informowania opinii publicznej jak i zachęcenia Tawerny do wystawienia własnej reprezentacji (Insimilion i (...) już wystawiły swoich kandydatów .
Z wszelkimi pytaniami, krytyką, itd. proszę pisać tu. W celu zapoznania się z regulaminem ligi i ściągnięciem modu BG FIGHT zapraszam na odpowiednią stronę (zawarłem w linkach temat na forum).
Pozdrawiam i przypominam, że u mnie można zamawiać postacie lub wysyłać gotowe egzemplarze!
Szkoda, że te turnieje odbywają się raz na ruski rok. Liga kojarzy mi się z regularnymi rozgrywkami.
Bo takie będą, z tym że ilość graczy nie pozwala na rozłożenie ligi na cały rok . Jeśli ją wypromujemy i przyciągniemy szersze grono graczy to i turnieje będą częściej.
Przypominam, iż do godziny 0:00 dnia dzisiejszego przyjmuję jeszcze zgłoszenia. W ciągu następnych dni od czasu zakończenia rejestracji graczy pojawi się terminarz. Czekam wciąż na jakąkolwiek osobę, która zamierzałaby reprezentować Tawernę...
Vince? Gaw? Brak zainteresowanych? A może Witek zdradziecko reprezentuje (...)? Osobiście się nie piszę, z moimi zdolnościami tylko skompromitowałbym Tawernę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum