Zgłaszajcie tu uwagi jeżeli coś nie działa, nie wyświetla się, krzaczy itp. Pochwały "ruwnierz" mile widziane
Dodatkowo sprawdźcie średnią prędkość pobierania BGT (15Mb) z naszego nowego serwera (Napiszcie tu średnią prędkość i łącze jakie posiadacie). jeżeli wszystko będzie okej, to mody z WR będzie można również ściągnąć z nstrefy.
Dziękuję wszystkim za wsparcie finansowe i za to, że już 3 rok z nami jesteście.
No i dziękuję Albatrosowi za pomoc, bo gdyby nie on to Tawerna odżyłaby zapewne w przyszłym stuleciu znając prędkość mojego neta .
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-05-13, 23:05, w całości zmieniany 2 razy
Dodatkowo sprawdźcie średnią prędkość pobierania BGT (15Mb) z naszego nowego serwera (Napiszcie tu średnią prędkość i łącze jakie posiadacie). jeżeli wszystko będzie okej, to mody z WR będzie można również ściągnąć z nstrefy.
Seraphe, trzeba by chyba poprawić link do forum na wieży, bo dalej kieruje na stary adres.
Poprawione. Dzięki za czujność.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Chyba znalazłem kolejny mankament (ech, przeprowadzki). Na stronie głównej forum, w miejscu gdzie pokazywane jest kiedy wysłano kolejny post szaleje opcja daty. Czasem napisane jest "dzisiaj" zamiast wczoraj, albo wstawiona dzisiejsza data zamiast "dzisiaj". Może to i szkopuł, ale tak na wszelki wypadek zgłaszam.
Chyba znalazłem kolejny mankament (ech, przeprowadzki). Na stronie głównej forum, w miejscu gdzie pokazywane jest kiedy wysłano kolejny post szaleje opcja daty. Czasem napisane jest "dzisiaj" zamiast wczoraj, albo wstawiona dzisiejsza data zamiast "dzisiaj". Może to i szkopuł, ale tak na wszelki wypadek zgłaszam.
Też to zauważy (Lava wspomniał o tym jako pierwszy, że niby piszę z przyszłości
Kompletnie nie wiem co jest tego przyczyną, podłubię, poszukam i dam znać jak coś znajdę
Vinci napisał/a:
Dodatkowo mapa google nie działa
Dzięki, poprawię w najbliższym czasie
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum