Osoby, które byłyby skore do pomocy i są wstanie wspomóc finansowo WR nawet o skromną złotówkę proszę o kontakt na PW. Z góry dziękuję.
Lada dzień zostanie aktywowane dodatkowe 2GB transferu, ale to może okazać się za mało.
Równocześnie chciałbym poinformować, że sprawa ta najprawdopodobniej dotyczy tylko tego miesiąca. Są interesujące plany na przyszłość i już zostały podjęte pewne kroki. Więcej na ten temat - soon.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Chciałbym najmocniej przeprosić za ponowne wyczerpanie się limitu transferu.
Ponad dobę przed padnięciem wysłałem przelew, ale nie wiem czemu nie doszedł (poprzednio doszedł po ok. 16 godzinach).
Niedługo będę wyjaśniał sprawę z adminami webd.pl.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Ostatnio zmieniony przez Albatros 2007-09-01, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum