Moim zdaniem, im krótszy adres tym łatwiejszy, z tym, że 3 opcja nie jest jednoznaczna z tawerną, a 1 osobiście mi się nie podoba, za to 2 jest długa xD Ale mimo wszystko będę przy opcji 3
Proponuję th.pl
Łatwo zapamiętać (na pewno łatwiej od "hrothgar" - długo nie potrafiłem poprawnie tego napisać)*, szybko napisać a skrót TH jest juz "trochę" znany.
Co do ankiety:
tawernah.pl - łatwo przeoczyć
tawerahrothgara.pl - dłuuuga i *
hrothgar.pl - *
Ale skoro do wboru są tylko te trzy to wybieram nr 3.
_________________ "What is popular is not always right; what is right is not always popular."
Skoro mamy możliwośc, to czemu mamy nie skorzystać?
Nieno dla mnie to jeden pies
hrothgar.webd.pl a hrothgar.pl
Ale jak już to tawernah.pl.
Dlaczego? Zgadzam się z Connorem. Hrothgar mało kto pamięta z początku, dlatego bez sensu ładować to w domenę. Nie wiem jak wy, ja zawsze właśnie pamiętałem że "tawerna ha cośtam". A tawerna, th każdy kojarzy. Także tawernah.pl chyba najłatwiej skojarzyć.
Tak, tylko jak Connor słusznie zauważył to "h" na końcu strasznie łatwo przeoczyć, ja bym w ogóle nie preferował tej opcji. Chociaż mi to rybka i tak wpisuje tylko pierwszą literę i jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum