Kurde, usuneliście mi temat i teraz nie mam kolejnosci instalacji modów jakie wybrałam. Więc jeszcze raz (i bez tych glupich tekstow i prowokacji mnie do glupich tekstow tej ;/)
wiec bede instalować mody:
*Fixpack
*Ease of Use
*UB
*Pieśń władającej
*DungeonBeGone
*WorldMap
*TOD
*TDD
*Ajoc's Minimod
Dark Ritual
Ruad
Ding0 Tweak Pack
DoS
A Mod for the Orderly
Poprosilabym jeszcze raz o kolejnośc w jakiej mam to zainstalować. Nie znam się, a nie chce popełniać błedów.
i druga sprawa. bo download na wierzy ramazitha nie działa, więc jesli ktos zna link dzialajacego downloadu (polskiejw wersji) do modów które NIE MAJĄ gwiazdki to poproszę i bede wdzięczna : )
Zacznij od tych największych (TDD), potem wszelkie tweaki i fixpacki, na końcu WordlMap. Te mody przygotowane są w środowisku weidu i kolejność nie ma większego znaczenia.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
ale i tak ja sie nie znam nie wiem jakie sa duze a jakie małe, wiec poprosze dokladną kolejność.
ps. Albatros nie no tej, po co mnie cytujesz wodatku taka plytka wiadomosc :PP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum