Hej, chciałam znowu pograć w BG2. nie mogę jednak sciagnac tym razem zadnego modu na www.bg2.gram.pl ;/ nie dziala;/ prosilam pare osob ale im też nie działa. a chcialam sciagnac fixpack, ease of use, UB i najnowsza wersja Pieśń Wladajacej. Wiecie gdzie moge indziej sciagnac? chociaz głównie zalezy mi na fixpack i na pieśń władającej (i wsyztsko w PL wersji)
Ostatnio zmieniony przez Maagdaa 2009-09-14, 15:50, w całości zmieniany 2 razy
Hej, chciałam znowu pograć w BG2. nie mogę jednak sciagnac tym razem zadnego modu na www.bg2.gram.pl ;/ nie dziala;/ prosilam pare osob ale im też nie działa. a chcialam sciagnac fixpack, ease of use, UB i najnowsza wersja Pieśń Wladajacej. Wiecie gdzie moge indziej sciagnac? chociaz głównie zalezy mi na fixpack i na pieśń władającej (i wsyztsko w PL wersji)
*facepalm*
Że na forum nie znalazłaś informacji (a pisałem o tym już wielokrotnie) to zrozumiem bo nie każdy zagląda, ale jak wół na stronie głównej Wieży Ramazitha od 8 Września jest napisane:
"Na zakończenie chciałbym serdecznie przeprosić wszystkich ściągających nasze mody. Z uwagi na przenoszenie kolektywu na nowe serwery nie działa ftp z modami. Na chwilę obecną nie jestem wstanie odpowiedzieć jak długo to będzie trwało. Przepraszamy za utrudnienia!"
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
L'f dzięki. Mógłby ktoś dać mi link do ściągnięcia Fixpack (BG2 oczywiscie) bo chcialabym już dzisiaj zacząć grać : )
ps. Pieść Władającej kiedyś przeszłam z siostrą wersję 1.1 ciekawa ale trudna walka.
Samotna pasażerko!
http://www.gibberlings3.net/bg2fixpack/
Gu-gle!
Pierwszy wynik.
Za to minus. Za ignorowanie tow. Prezesa kolejny. Ale jako, że jesteś Kobietą a ja chutliwym, wygłodzonym samcem (a poza tym dwa minusy dają plus - każdy gimnazjalista o tym wie!) mogę pomóc Ci coś ściągnąć, jeśli naprawdę masz ochotę
Cześć i ave!
PS.
Uważaj na kol. Dzwonka - udaje porzadnego faceta, ale w rzeczywistości to świnia, oszust i zboczeniec
Seraphe, a ty myslisz, ze ktos te twoje 'njusy' czyta
jakbys walnal takie info w zakladce MODY wiecej osob by pewnie to przeczytalo. ja sam, jakbys nie zamiescil tego fragmentu, bym tego nie zauwazyl. taka juz natura ludzka, 'njusy' czyta sie zazwyczaj tylko pobieznie.
Dzięki. i chcialam jeszcze poprosic, jesli możesz, link do moda, ktory przenosi mnie pod koniec lochów Irenicusa, ten gdzie mag mnie przenosi z początku jego lochów, na koniec. nie pamiętam nazwy moda, ale chyba wiesz o jakiego chodzi ; )
edit: juz wiem, to mod Dungeon-Be-Gone xd
Garlith a kogo niby mialabym tu szukac?
Ostatnio zmieniony przez Maagdaa 2009-09-14, 17:46, w całości zmieniany 2 razy
Dungeon-Be-Gone znajdziesz na pocket plane group, ale dokładne linki podamy jak dasz fotke xD
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum