Ejjj ja prosiłam o te linki to oni zaczeli cos na siebie ze jestes jest zły a drugi świania itd i tak się zaczelo to jaja sobie mozna porobic ;d
Ale Ty Simi pewnie jestes owlosiona panna świecka czy cos w ten desen wiec co Ty wiesz o byciu zabawną oO
czekam na linki do sciagniecia tamtych modow, ktore jeszcze nie mam sciagniete(zaznaczone na tamtej liscie)
Ostatnio zmieniony przez Maagdaa 2009-09-16, 15:33, w całości zmieniany 1 raz
Simi czochra się z lubością po kosmatym grzbiecie.
"Wiesz, to tak przyjemnie być włochatym"
Maagdaa napisał/a:
panna świecka
Nie, jestem mężatka ogarek, wiesz czasem tak bywa...
Widzisz droga Madziu dla mnie jesteś bytem czysto wirtualnym.
Nie wierzę w Twoje istnienie, no chyba że masz 10-12 lat.
Taaak no co prawda istnieje Nelly Rokita ale i tak nie wierzę.
Saiya Ty draniu, z coraz młodszymi mnie zdradzasz?
Nie zwracaj na nich uwagi. Simi jest po prostu zazdrosna
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie no wiem ze byl powod by sie smiac ale ja przeciez nie jestem na serio tak zakrecona, pisalam jzu wczoraj ze to jaja są... zreszta nie wiem po co sie tlumacze bo i tak nie zalezy mi na opini osob ktore nie są dla mnie wazne a Simi to w ogole nie skomentuje bo znam juz takie typy osob zal ze hej! chyba... no to poda mi ktos w koncu reszte linków do sciagniecia wczesniej wymienionych modow ktorych jeszcze nie mam?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum