Tawerna Hrothgara  Strona Główna

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

[Pobierz temat]Poprzedni temat :: Następny temat
Nowy Moderator
Autor Wiadomość
Aurelinus 
Millenium
Wielkie zuo

Otrzymał 79 piw(a)

Wysłany: 2008-09-27, 00:24   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Jak Firena by chciała, to mogę ją przyjąć na mordę w komnacie (za zgodą Prezesa i Rady Nadzorczej). Warunkiem jest udział w betatople... betatestach znaczy się... :D :gitara:

Postaw piwo autorowi tego posta

Firena 
Zdobywca

Otrzymał 21 piw(a)

Wysłany: 2008-09-27, 07:13   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Aurelinus napisał/a:
betatople... betatestach znaczy się...

Nęcąca perspektywa :D

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-12, 16:15   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Dzisiaj Seraphe przyznał mi funkcję moderatora o pełnym zakresie możliwości... W związku z czym będzie sporo zmian w wyglądzie forum... Spokojnie, nie będę tu szastał ostrzeżeniami, usuwał... Będzie za to sporo scaleń i przenosin, wszystko gwoli wprowadzenia porządku... Oczywiście liczę na pomoc Witka i Gawa, każdy przecież woli poruszać się po rozsądnie zorganizowanym forum niż brnąć w śmieciach. :)

Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2008-10-12, 17:07   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Oj Dzwonek, Twoja definicja porządku może być dziwna... trzymam rękę na pulsie, w razie czego podniosę krzyk :lol: ;)

Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-12, 17:14   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Oj Dzwonek, Twoja definicja porządku może być dziwna... trzymam rękę na pulsie, w razie czego podniosę krzyk :lol: ;)

Jestem z Tobą towarzyszu :)

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-12, 17:18   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Gawith napisał/a:
Vinci napisał/a:
Jestem z Tobą towarzyszu :)
Panowie bez paniki... Według mnie TH wymaga wprowadzenia stosunkowego ładu, kiedyś Witek się z tym zgadzał, dzisiaj widzę coś zupełnie innego... Jeżeli macie własne pomysły, podzielcie się, nie mam zamiaru przeprowadzać żadnych rewelacji, poza tym co już się dokonało, bez waszych uwag... Choć, nie powiem, IMO zachowujecie się trochę jak PO, zmiany są w pewnym stopniu potrzebne, trzeba odpowiednio je przeprowadzić... Ale trochę się boimy. :lol: ;)

Vinci
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-12, 17:26   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Dzwonsson napisał/a:
Panowie bez paniki... Według mnie TH wymaga wprowadzenia stosunkowego ładu, kiedyś Witek się z tym zgadzał, dzisiaj widzę coś zupełnie innego...

Ponieważ - co za dużo to niezdrowo. Już widzę jak to wygląda. Ktoś założy nowy temat, a Ty polecisz i zmienisz nazwę na stosowniejsza i koniecznie zapisaną z dużej litery. Ponadto zmiany nazw tematów, które mają już po 40 stron, nie uważam za trafne, a tym bardziej, przyłączanie do niego mniejszych, żeby stworzyć coś ogólnego, gdyż user i tak nie przewertuje poprzednich 39 stron, wówczas, nie znajdzie odpowiedzi, nie znajdzie tematu, którego nazwa odpowiadała jego zapytaniu, bo został on scalony do tematu ogólnego, a wtedy, założy nowy i to będzie takie błędne koło ;)

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-12, 17:40   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Vinci napisał/a:
Ponieważ - co za dużo to niezdrowo. Już widzę jak to wygląda. Ktoś założy nowy temat, a Ty polecisz i zmienisz nazwę na stosowniejsza i koniecznie zapisaną z dużej litery.
Fakt, jestem pedantem... Wiem, że przesadzam. :/
Vinci napisał/a:
Ponadto zmiany nazw tematów, które mają już po 40 stron, nie uważam za trafne, a tym bardziej, przyłączanie do niego mniejszych, żeby stworzyć coś ogólnego, gdyż user i tak nie przewertuje poprzednich 39 stron, wówczas, nie znajdzie odpowiedzi, nie znajdzie tematu, którego nazwa odpowiadała jego zapytaniu, bo został on scalony do tematu ogólnego, a wtedy, założy nowy i to będzie takie błędne koło ;)
Tu się akurat nie zgodzę. Przy starym systemie w dziale "Baldur's Gate" user i tak nie znalazłby odpowiedzi na gnębiące go pytania, mieliśmy za to kilkanaście tematów o tematyce problemów i pytań, nielepiej więc było zebrać je w kupę i założyć przyklejony topic gdzie każdy może dowoli pytać? Według mnie znacznie wygodniej będzie teraz nowym i stałym userom zadawać pytania odnośnie sagii... Nie będą zmuszeni do przeszukania całego działy w poszukiwaniu odpowiedniego tematu, zajrzą do właściwej lokacji będącej widoczną i zapytają, zgłoszą swój problem... Jednak to tylko moja opinia. ;)

Soleil 
Poszukiwacz Przygód

Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2008-10-13, 20:24   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Przypuszczam, że i tak macie w dupie to co powiem, ale popieram Witka ;)

Postaw piwo autorowi tego posta

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-13, 20:32   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Soleil napisał/a:
Przypuszczam, że i tak macie w dupie to co powiem.
Dlaczego przedstawiciel klasy śmiertelnej zabrał głos?! :satan:

Gawith 
Millenium

Otrzymał 24 piw(a)

Wysłany: 2008-10-13, 21:24   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Śmieszne, że tylko .kkhe,Modzi w tym topicu mają osatze./żenia :P

Dzwonsson
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-13, 21:43   [Pobierz post]   [Pobierz temat]   

Coś w tym jest... Jednak ponawiam pytanie, piłeś? :roll:

[Pobierz temat]
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi