Inaugurujemy nowy dział stworzony z myślą o tutejszych dewiantach, którzy wciąż nie mogą znaleźć swojego skrawka Internetu, w którym mogliby luźno porozmawiać. Emisja testowa
Dostęp do kącika tylko dla elitarnej grupy .. Jak zostać członkiem .? To proste, napisz dlaczego masz się znaleźć wśród elity.
Pierwsze 5 osób, które się tu zgłoszą dostają darmową miejscówkę w grupie, reszta musi uargumentować swoje podanie
Enjoy.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2009-09-24, 12:12, w całości zmieniany 2 razy
Prośba o zmianę tytułu grupy. Koza rządziła lata temu, tu nie ma swojej mocy. Możecie używać Trademarku pomniejszego avatara Kozieła. Od Kozy bez urazy ale wara.
Nie wiem który jestem, ale ew. prośbę motywuję tym, że mam największe doświadczenie w seksie analnym i z pewnością mógłbym wnieść nieco w tej kwestii... Nie pytajcie kto z kim...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum