Dnia 15-ego Maja br. wygasa nam umowa z webd.pl. Z uwagi na ostatnio liczne zamułki ich serwera postanowiłem, że zmienimy lokum. Jak pisałem w SB, znalazłem ciekawą ofertę na stronie netmark.pl. Opinie o tej firmie są naprawdę pochlebne, a współczynnik cena/to co oferują, naprawdę mnie i Was powinna zadowolić
Serwer, który nas interesuje kosztuje 140 złotych (chciałbym również, aby pliki z WR przenieść na ten nowo zakupiony - będzie na to aż 5GB przestrzeni dyskowej). Deklarowałem się, że zapłacę za całość, jednak spodziewałem się, że będą to koszta jak za serwer webd.pl czyli 70 złotych. Jestem w stanie zapłacić za całość, ale chciałbym również z pieniędzy zarobionych na nockach w Kerfurze opłacić profesjonalnego programistę, który pociąłby nowy layout dla WR. Oczywiście deklaruję, że większą część opłacę osobiście.
Dlatego jeśli komuś "ciąży" nawet głupie 5 złotych na koncie, proszę aby przelał je do mnie. Nikomu, kto nie może, nie chce, oczywiście mieć tego za złe nie będę. Tych, którzy wpłacą najmniejszą nawet sumę, również tradycyjnie "nagrodzimy" miejscem w grupie Zasłużonych i nie omieszkamy wspomnieć o nich w tym wątku. Pamiętajcie by w tytule wpisać nick z forum, co bym wiedział od kogo przyszedł przelew.
Ewentualny nadmiar przeznaczymy z Albatrosem (jak rok temu zresztą) na jakiś mały konkurs na Wieży Ramazitha.
Pozdrawiam - S.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2010-05-09, 15:49, w całości zmieniany 3 razy
Będzie co pić na juwena... znaczy się, na konkurs c'nie?
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum