Na wstępie podziękowania dla Albatrosa i Arkanisa, którzy zainwestowali swój grosz w to co teraz macie okazje oglądać. Dzięki Panowie. Mówię to dopiero teraz, bo w gąszczu poprawiania postów po przeniesieniu bazy nie było czasu aby o tym napisać.
Pozostałe ogłoszenia duszpasterskie:
- Avatary/sygnatury nietórych wróciły... inni będą zmuszeni wgrać je od nowa.
- Nie zdążyłem zmienić wszystkim znaków zapytania w profilach poszczególnych użytkowników (np. w polu [Skąd]), dlatego proszę, aby każdy zrobił to we własnym zakresie.
- Niedługo oddam do użytku nowy styl, mojego autorstwa, mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu.
- Problem ze stylami, o którym pisaliście w shoutboxie postaram się w najbliższym czasie rozwiązać. Tymczasem jedynymi stylami, jaki pozostaną to subSilver (czyli podstawowy) i isle (domyślny i oficjalny styl naszego forum).
Zachęcam również do przeczytania regulaminu. Tak, żeby potem nie było niedomówień.
To tyle.
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum