ale Ty więcej błędów robisz, nie tylko to 'także' (żeby daleko nie szukać - zdążyłem), a przecinki nie gryzą. lepsze usprawiedliwienie poproszę
*czuje się niepogoniona, bo w papierach ma, że baba*
Ostatnio zmieniony przez Maua 2009-03-16, 13:52, w całości zmieniany 1 raz
no już bez takich szczegółów;d Angielska normalna tam jest. Maua pisanie postów na nie swoim komputerze nie jest miłe więc byki się zdarzą. Propo innych informacji , jutro wracam z nowym komputerem i wasz gm będzie dostępny już normalnie, nawet na gg.
a propos... *wcale nie jest złośliwa* GM, Ty też!
i jestem gotowa się założyć, że normalnie, ręcznie, też stawiasz byki. po prostu ściągnij firefoxa/mozillę/pisz w wordzie, ładnie proszę w imieniu własnego katowanego mózgu.
Flaga flagą. To jedna z prac Adama Werki, bodajże MSY Gazolina. MSY (=motor sailing yacht) nie pasuje do XVII-wiecznej Anglii, ale nie bądźmy drobiazgowi. Tak czy inaczej trafiliśmy na jednostkę o dobrej reputacji.
_________________ I am the Master of Puppets! Who do you think the Puppets are?
Ostatnio zmieniony przez GM 2009-03-18, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Maua firefoxa zainstaluję w blibliotece z internetem?:) Czytaj całego posta. Nowy komputer, nowe możliwości więc szykujcie się do powrotu do pisania! Lisio wraca:)
Dzwonsson żyje i ma się całkiem dobrze... Brakowało mu jedynie w tygodniu czasu, wstawał wcześnie i do domu wracał późno w związku z czym ciężko było o wyprodukowanie czegokolwiek konstruktywnego... Ale dzisiaj bądź najpóźniej jutro siądę, prześledzę akcję i napiszę.
Panie Get of Fenris, nie mogę się od komentarza powstrzymać, ale moja postać powiedziała to tylko dlatego, że Twoja była pod pokładem i najzwyczajniej w świecie nie mogła tego usłyszeć, całej wzmianki o gryzieniu piachu i tak dalej. Chyba, że czyta w myślach albo jego łódź ma uszy, które mu służą. Nie przesadzajmy, co? Valdred nie powiedziałby tego w jego obecności a uż na pewno nie tak, by on to usłyszał, przecież nie jest głupi, a Ty mi tu jakieś cuda wymyślasz, brachu . Jakieś zakrzywianie czasoprzestrzenne i tak dalej . Proponowałbym, byś tamtego posta zmienił jednak, bo to była rozmowa prowadzona wyłącznie z Angusem i tylko on powinien ją słyszeć, tym bardziej że szum wód z pewnością co najmniej lekko zagłusza wszelkie sowa.
_________________ War is my master, Death is my mistress.
Garou -> przy okazji edycji zmień wzmiankę o Rumunii, która nie istniała w XVII wieku. Transylwania lub Siedmiogród będą bardziej na miejscu. No i jak się już czepiam to dodam, że awers to mają monety. Ludzie mogą mieć awersję.
_________________ I am the Master of Puppets! Who do you think the Puppets are?
Ostatnio zmieniony przez GM 2009-03-28, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum