hehe. Nie zauważyłem:) Mnie bardziej chodzi o bronie, które mają najfajniejsze umiejętności, itp. Druid w drużynie to odwieczny kompan we wszystkich grach rpg jakie grałem:) A czemu uważasz, że warto?? I co z Tym wyposażeniem??
Ostatnio zmieniony przez Shengi 2009-04-22, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dla postaci o charakterze chaotyczny-dobry?? A jakies inne bronie??
Nie chciałbym tutaj bawić się w solucje:
1. Każda broń ma swój modyfikowalny odpowiednik, za pomocą odpowiedniego atutu można je umagiczniać, daj taki talent przy najbliższej okazji Magowi lub kapłanowi. Ew. zwerbuj tego maga z tawerny na takie potrzeby, bo każde czary-mary kosztuje PD. Pogadaj z kowalem, zleci ci zadanie w zamian za co będziesz miał dostęp do broni "wysokiej jakości" i metalowych pancerzy. To samo z gościem od skór - ma cienki sklepik, ale jak uzdrowisz tego kolesia co nawalał, dostaniesz lepsze wyposażenie, trzeba go o to zagadać. Te same przedmioty, choć nieco losowo będą później w sklepach w drugiej wiosce, jak skończysz imprezę w Twierdzy na Bagnach. Warto na tamto drugie ostro oszczędzać, bo bez magicznych sztuczek można tam kupić, wygrać lub zdobyć niezłe cacka.
Najlepsze rzeczy maja oczywiście przeciwnicy. Miecz, o którym mówi Saya jest dostępny baaardzo późno i można zrobić samemu niemal identyczny wcześniej. Niezłe zabawki będzie tez miał drwal jak uzdrowisz Ami.
Koniecznie poderwij córkę smutnego farmera (dom na dole mapy) - dostaniesz na początek niezły mieczyk, a jak przyjmiesz tego pijaczka - mozesz go ograbic tez z niezłych fantów. Jak dojdziesz do 3-go poziomu lub wyżej, spróbuj zaciukać kupców - Remaga i Rannosa (dasz ew. radę tylko jednego).
Przeczytaj instrukcję do gry, masz tam wyjaśnione sporo rzeczy, o które pytasz.
W tej grze nie bardzo opłaca się trzymać paladyna, bo z byle gó.wnianej okazji traci status i jest bezwartościowy (można go ew. przywrócić w kościele, ale kosztuje to fortunę), a na początku opłaca się zarąbać kogo się da (np. niepotrzebnych followersów), kraść na potęgę i wygrac konkurs pijacki, a za to paladyn od razu leci na ryj. Zajrzyj też do studni w wiosce.
Rozumiem przeslanie. Czyli jaka bym nie wzial bron to sam przy pomocy bede mogl ja ulepszyc(przy pomocy umiejetnosci). O to mi chodzilo. Dzieki. Pozdro..!
Siemka. Zaczełem grać wczoraj na front endzie,wszystko ładnie działało do chwili, kiedy nie mogę wejść do korytarza gdzie zawsze była Smigmal Czerwonoręka i czarodziej od czaski. Wyskakuje bład systemowy, czasami zmieniają się avatary w mojej drużynie. pozdrawiam i czekam na pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum