Może potrzebna Ci jakaś pomoc np opisy różnych przedmiotów? Mógłbym opisać coś pół-żartem, pół serio??:-), można byłoby Cię odciążyć, szczególnie w te upały
To, co mnie boli w tej chwili, to modele i implementacja broni w GECKu + uzupełnienie dialogów do upgrade'u i skrypty broni (światło, tłumik, zmiana amunicji itp.). Opisy mam w komplecie.
Mam jeszcze jedno pytanie: otóż, gdy wyjdzie beta trójki, następnie zajmiesz się ewentualnymi poprawkami, stabilizacją. Czy będziesz wprowadzał jeszcze jakieś nowinki do świata F3 czy tylko będziesz zajmował się poprawą tych rzeczy, które sam wprowadziłeś wraz z modułem??:)
2010-07-15, 11:13, użytkownik Assassin20 wykonał(a) rzut 4k4. Wynik rzutu: 5. 2010-07-15, 22:29, użytkownik Assassin20 wykonał(a) rzut 1k12. Wynik rzutu: 10.
I tak Bethesda zabiła klimat. Mało zabawnych dialogów, jedyne co mi się podobało to jak z polskim dubbingiem wrzuciło się granat pod nogi bandyty to krzyczał przeraźliwie: "o k*rwa". Reszta dno i wodorosty. troche sztywno, w F2 nawet były prezerwatywy, tak dla "jaj".
A mnie Fallout 3 podoba się nieporównywalnie bardziej niż F2, konkurować z nim może Fallout 1. Fallout 2 cierpi na syndrom skoku na kasę, tony niedorzeczności (moje ulubione, bezsensowne włócznie i duch w Den) oraz - właśnie - miernotę w implementacji (de facto kradzieży) dowcipów z Monty Pythona. Śmieszą chyba tylko kogoś, kto nigdy nie widział oryginału.
Co do pytania - tak, dojdą jeszcze moduły, które mam pocięte, ale niedokończone, np. The Cube Experimental.
Hmm... Zapowiada się toto niezmiernie ciekawie... Najważniejsze jest abyś się wyrobił do czasu nadejścia jesiennych pluch, czyli października - listopada..
Nie wiedziałem że to kiedyś powiem, ale chyba dla tej gry wymienię grafikę. Mam 8800GT i w rozdzielczości w której gram - 2560x1600 nie jest płynnie. Tutaj zapowiada się gra na całą jesień zimę i początek wiosny..
Widziałem na nexusie podziemna bazę którą zrobił jakiś pasjonat. W bazie tej, są ściany, na których się kolekcjonuje broń (niestety oczywiście tylko tą dostępną w oryginalnej grze i w dodatkach), oraz manekiny które można ubierać - bardzo mi się to podoba.
Hipotetycznie 24-25.07, o ile mi coś nie wypadnie, a chwilowo jestem zajęty poszukiwaniem pracy przede wszystkim, więc przymusowo i upały i bieganina w innych sprawach spowalniają działania. W kazdym razie nigdy więcej, pod żadnym pozorem nie podam daty .
Jak Ci sie znudzi bieganie za pracą to ja moge dofinansowac moda ( wiadomo...czas to pieniądz)
Zresztą siedząc na zwolnieniu miałem wiele " ciekawych" pomysłów. Np. wpakowałem w "darmową" Runes of Magic ok. 3 tys. PLN , na szczeście któregos pięknego dnia stwierdziłem że jestem idiotą i raz dwa odinstalowałem wyrób warcraftopodobny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum