Załączam ponownie poprawki do AR0512 i kilka innych drobnych.
Mam obawy, że nie poradziłbyś sobie w przypadku tych poprawek. Z drugiej strony żal mi tych wszystkich zmian i nowych lokacji. Pomyslę, ale zaczynam być zły...
Nie mam pojęcia co jest z umarlakami, nic tam nie grzebałem, więc będę chyba musiał poprostu zagrać... Tylko kiedy...?
Nie zapomnij o patchu 2.01B. Projekt NTotSC v. 3 wymaga w każdym razie poważnego przemyślenia - dzięki. Na razie jestem zajęty Fallout3, więc na pewno nie siądę do tego zbyt prędko.
Na razie, w wolnej chwili ograniczę się do nałożenia tylko poprawek i rzeczy przywróconych z 3.00 na 2.01(B). Bez nowych questów, zmian w silniku, magii itp. Prawdopodobnie zemściła się równoległa praca na kilku elementach na raz, więc tego, co teoretycznie było sprawne, poprawiał tym razem nie będę.
Szkoda, że przerwałeś pracę na 3.00, przez wakacje trochę więcej pograłem i pomimo kilku błędów grało się na prawdę świetnie. Ogółem kawał dobrej roboty i w razie czego jestem chętny do pomocy/testowania.
Szkoda, że przerwałeś pracę na 3.00, przez wakacje trochę więcej pograłem i pomimo kilku błędów grało się na prawdę świetnie. Ogółem kawał dobrej roboty i w razie czego jestem chętny do pomocy/testowania.
Wrócę do tematu po zakończeniu modułu do Falonta Czy.
Odświeżę temat trochę, jest jakaś szansa, że się tym kiedykolwiek zajmiesz ?
W tej chwili ew. szukam kogoś, komu chciałoby się dokończyć prace, służę pomocą, wskazówkami i techinikaliami, ale czasu na ten archaik sam w sobie za bardzo nie mam. Wbrew pozorom nie wiele zostało do zrobienia, więcej do sprawdzenia czy działa.
Edit: Spróbuj to powiedzieć tak, by mnie zachęcić, a nie rozdrażnić. Chcesz pograc prywatnie w betę - zapraszam na PW (nie powiedziałem, że się zgodzę, betatesty to zobowiązanie), chcesz coś udowodnić, nie ten lokal. A ja udowadniać niczego nie muszę - kilka osób grało w bętę, wiedzą jaki jest stan zaawansowania i że nie wypuszczę niekompletnego modułu pod żadnym pozorem.
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2011-07-14, 01:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum