Miłość wystarcza sama sobie. Gdy zawładnie jakimś sercem, skupia w sobie wszystkie inne uczucia. Dusza, która kocha... kocha i nie myśli o niczym innym. ~ św. Bernard z Clairvaux
Dla zainteresowanych losami Tawerny:
TH bedzie działała na razie bez zmian, jeśli znajdę czas uporządkuję działy i - być może - pozamykam kilka niepotrzebnych tematów/działów itp. W każdym razie, gdyby ktoś był zainteresowany rozwijaniem lub nadzorem konkretnego działu/tematu, proszę o PW, udostępnię poziom moderatora lub stworzę osobną grupę.
Jeśli chodzi o moderaturę - Marsal radzi sobie wystarczająco dobrze (dzięki), w najblizszym czasie nabór nie jest przewidywany.
Z drugiej strony - działalność TH wiąże się z wydatkami - to jest ok. 500 zł rocznie, więc jeśli z jakichś powodów TH zniknie to zapewne właśnie z takiego.
Jestem również otwarty na propozycje, gdyby ktoś chciał wogóle przejąć pełną kontrolę nad działalnością strony (wraz z opłatami).
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2011-03-03, 18:10, w całości zmieniany 1 raz
Zawsze mozna zorganizowac zbiorke mysle ze moga sie znalezc osoby co by wplacily przynajmniej symboliczne 20, 30 zl. Nawet jak zbiorka nie pokryje calosci to przynajmniej czesc.
PS. Chyba ze jest jakas zbiorka ale jak tak to slabo widoczna informacja o niej.
_________________ sru
Ostatnio zmieniony przez nowyU 2011-03-04, 09:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie, nie ma żadnej zbiórki i nie ma takowej w planach. Jeśli zajdzie taka potrzeba (tzn. tak długo jak będę Adminem) przeniosę forum ew. na mój prywatny serwer, ale w przypadku gdybym zrezygnował, forum będzie bezdomne.
Nie ukrywam, że archaiczne już gry są poza orbitą moich zainteresowań (bardzo je lubię, ale ani nie gram, ani nie śledzę rozwoju tzw. sceny, BGT mnie nie grzeje, a setki badziewnych modów nie są w stanie zainteresować), a samo forum na moje potrzeby jest zbyt duże, z przyjemnością podzielę się władzą, gdyby ktoś miał pomysł jak je utrzymać lub rozwinąć.
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2011-03-04, 17:16, w całości zmieniany 2 razy
5 stów? VAT tak poszedł w górę? Jak organizowaliśmy zbiórkę w poprzednich latach to wydawało mi się, że to była znacznie niższa kwota (co prawda bez domeny).
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
5 stów? VAT tak poszedł w górę? Jak organizowaliśmy zbiórkę w poprzednich latach to wydawało mi się, że to była znacznie niższa kwota (co prawda bez domeny).
Serwer, domena. Było nawet więcej, bo Seraf utrzymywał kilka domen.
W razie gdyby pojawiły się problemy z hostingiem, to mogę zaoferować miejsce na serwerze znajomego, który ma naprawdę dobry uptime. W razie czego proszę o e-mail, bo na forum bradzo rzadko bywam. Pozdrawiam.
W razie gdyby pojawiły się problemy z hostingiem, to mogę zaoferować miejsce na serwerze znajomego, który ma naprawdę dobry uptime. W razie czego proszę o e-mail, bo na forum bradzo rzadko bywam. Pozdrawiam.
Dzięki, nic nie stoi na przeszkodzie by zrobic dubla, im więcej źródeł tym lepiej. Ile ma dostępnego miejsca?
Nie wiem, ograniczają mnie nerwy mojego kolegi admina
Jeśli nie ma nic przeciwko temu, to może ja powinienem z nim zamienić kilka zdań? Nie mam nic złego na myśli, współpraca zawsze przynosi korzyści. Tak czy inaczej - jestem - w sposób oczywisty - zainteresowany ewentualną wymianą poglądów. Jeśli chcesz pośredniczyć, też nie mam nic przeciwko. Generalnie utrzymuję tę stronę z powodów bardziej informacyjnych i archiwizacycnych niż potrzeby lansowania się, bo tego już robić nie muszę.
Z nim bardzo ciężko się skontaktować, rzadko odpowiada na e-maile. Powiedz ile miejsca potrzebujesz, od razu mówię, że jakikolwiek hosting plików z modami odpada Bo Adminowi na transferze zależy. Samo forum, może sobie stać nie widzę przeszkód, podepnę je pod swoje konto i nikt się nie będzie czepiał
Z nim bardzo ciężko się skontaktować, rzadko odpowiada na e-maile. Powiedz ile miejsca potrzebujesz, od razu mówię, że jakikolwiek hosting plików z modami odpada Bo Adminowi na transferze zależy. Samo forum, może sobie stać nie widzę przeszkód, podepnę je pod swoje konto i nikt się nie będzie czepiał
Z utrzymaniem domeny to sobie poradzę, właśnie bardziej zależy mi na hostingu plików. Jak będę miał czas, z pewnością pliki pojawią się na Chomiku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum