Witajcie, w związku z tym, że niedługo ruszy nowa, kolejna już odsłona starej już Wieży Ramazitha, postanowiłem, że zakupię dla niej domenę .pl. Pojawia się jednak dylemat, którą wybrać (na wszystkie opcje nie mam kasy).
Osobiście skłaniałbym się ku ramazith.pl i wieza-ramazitha.pl. A Wy?
W ankiecie można zaznaczyć maks. 2 odpowiedzi.
Pozdrawiam!
_________________ Godzien haniebnej nazwy buntownika bo go natura mnóstwem wszelkich złości uposażyła
I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem największym sukinsynem w tej pieprzonej dolinie!
Ostatnio zmieniony przez Serafin 2010-01-13, 19:49, w całości zmieniany 1 raz
ramazith.pl niby prostsze, ale wszycy mówią o tej stonce "wieża", nie ramazith, lepiej żeby nazwa domeny kojarzyła się bardziej bezpoośrednio, zagłosowałem na wieża-ramazitha.pl . Poza tym to prawie jak nasza-klasa xD
A krótsza wersja jest możliwa? wr.pl com.pl org info eu tv (tuvalu xd)
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Byłoby międzynarodowo, jeszcze tylko zatrudnimy Yarpena przy tłumaczeniu zawartości forum na angielski
Z proponowanych zagłosowałem na wieza-ramazitha.pl choć wr.pl też mi się podoba.
_________________ Wojna nie rozstrzyga, kto ma rację, lecz kto ma odejść - Benjamin Franklin.
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki - Carlos Ruiz Zafón "Gra anioła"
Ostatnio zmieniony przez von_drut 2010-01-14, 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Ale jak będzie wiezaramazitha.pl to pomyślcie sobie ile ludzi będzie się męczyło nie dość, że z ortografią, to z napisaniem "ramazitha" powstaną ramzita, ramzitha, ramazhitha etc
Widzisz Prezesie, jak zaczynaliśmy trzeba było użyć nazwy Głębokie Piwnice. Burdel jest łatwiejszy do zapamiętania niż jakaś Wieża Ramacośtam.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum