Dlaczego at all Wieża Ramazola nie jest Tawerną Hrothgara? "TH" jest proste i sensowne. Istnieje jakiś inny niż "tładyfja" przez duże "ch" powód utrzymywania osobnych nazw foruma i hołmsajta?
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2010-01-18, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Dlaczego at all Wieża Ramazola nie jest Tawerną Hrothgara? "TH" jest proste i sensowne. Istnieje jakiś inny niż "tładyfja" przez duże "ch" powód utrzymywania osobnych nazw foruma i hołmsajta?
Bo strona WR i forum TH powstawały jako dwie osobne inicjatywy, mojej i Prezesa, i to w różnym czasie. Tylko najstarsi górale pamiętają, że TH to był początkowo projekt "Black Isle Site" - była skromna stronka i forum. Forum jak widzimy zdobyło ogromną popularność ("po co znów kolejne forum o bg" pamiętam jak lud marudził) natomiast sajt jest chyba jeszcze w sieci, ale nieoficjalnie ma chyba status "dead".
WR powstała 1-2 lata później, za czasów kiedy Marynarzyk16 aka Marinus poza swoimi alkoholowymi ekscesami potrafił stworzyć coś twórczego (prosty html i niezapomniane logo czarodzieja w turbanie!). Później Prezes pomagał mi z kolejnymi odsłonami WR i tak nastało zjawisko symbiozy, obecne praktycznie po dziś dzień
Według mnie marki TH i WR są na tyle rozpoznawane, że nie odważyłbym się na wybranie tej jednej.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Jak dla mnie wieza-ramazitha.pl jest idealna. Nawiązuje do tego co było i jest tożsama z nazwą strony. A jak ktoś nowy zapamięta "ramazith" to i wieżę też
Jeśli chodzi o link na WR, prawdopodobnie mam jeszcze dostęp i mógłbym to poprawić, ale po formacie straciłem wszystkie konfigi z passami do serwera.
Sotek wiesz jakbym np sobie szla z kumpela albo gorzej-sama i tak nagle mi tu albatros wlatuje na glowe i w ogole wiesz jeszcze rzyga rybami to totalnie masakra ;/ a tak na serio to bym sie wkurzyla ze ''spotyka sie'' ze mna a mnie nie uprzedza ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum