SC jak i W3 sa grami bardzo taktycznymi, i bardzo dynamicznymi. 2-3 sekundowe opoznienie budowy jakiegos budynku czy produkcji jednostek w meczach na wysokim poziomie powoduje zazwyczaj przegrana.
No nie wiem jak to jest s SC, ale odnośnie W3 gruuuba przesada
Cytat:
wydaje mi sie ze przecietny smiertelnik ma wieksze szanse wystartowac na olimpiadzie niz zalapac sie do topki SC, W3 czy CS
Na olimpiadzie jest chyba mimo wszystko większa konkurencja (zależy gdzie - u nas na pewno, w takiej Korei pewnie na odwrót )
Ech... StarCraft... Łezka się w oku kręci. Odkąd skończyłem liceum nie mam z kim grac . Jasne - jest BattleNet ale to nie to samo co złośliwe docinki na żywo w sali informatycznej .
Tyle pięknych wspomnień - gra protosami, teranami i zergami na raz i masakrowanie kolegów .
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
SC to masa wspaniałych wspomnień, setki godzin razem z kolegami poświęconych na grę... Pamiętam, iż często kładliśmy przysłowiową lachę na wszelkie taktyki i organizowaliśmy tak zwane ustawki... Czyli zbieraliśmy największe siły na jakie pozwalała gra i spotykaliśmy się wszytkiem armią mniej więcej w centralnym punkcie lokacji... Ależ to był chaos. Ale niestety, później zapomnieliśmy o SC, pojawiła się następnie wersja beta WC III i zmieniliśmy zainteresowanie.
Heh... nigdy tego nie próbowałem . Zawsze jakoś fanem taktyki byłem. Może kwestia stylu gry - nie da się dowodzic na raz wszystkimi rasami bez jakiegoś planu.
Oj grało się całymi dniami w multi z kumplami. Jak zwykłe granie się znudziło, to się na Turret Defense albo inne UMS'y przerzucaliśmy. Jak dla mnie obok UT 99' najlepsza gra na multiplayer. Z resztą wkrótce SC2 wyjdzie i mam nadzieję, że będzie równie dobry, co poprzednik. Jako, że Blizzard nigdy fanów nie zawiódł, z pewnością warto czekać.
W sensie, że zawiedli? Pewnie o kolorystykę chodzi. Na ostatnim Blizzconie panowie, zajmujący się produkcją mieli bardzo fajne koszulki na ten temat . To Diablo 2 jest najbardziej kolorowe i co niektórzy przeciwnicy wyglądają, jakby z cyrku uciekli. To Diablo 1 jest najbardziej mroczne, ale nie tylko dzięki kolorystyce. Oczywiście lubię całą serię i uważam, że Diablo 3 będzie równie dobre.
Żeby zbytnio nie offtopować, dodam, że lubię oglądać potyczki Koreańskich graczy na turniejach. Ich poziom robi wrażenie, z resztą nic dziwnego, tam StarCraft jest niczym sport narodowy .
Żeby zbytnio nie offtopować, dodam, że lubię oglądać potyczki Koreańskich graczy na turniejach. Ich poziom robi wrażenie, z resztą nic dziwnego, tam StarCraft jest niczym sport narodowy .
Fakt. Zawsze kiedy woda sodowa uderza mi do głowy i zaczynam uważac, że jestem w SC bardzo dobry to puszczam sobie filmik z ich wyczynami i od razu mi przechodzi .
Ja żeby tak zasuwać na klawiaturze musiałbym mieć jeszcze z dwie lub trzy ręce... a i tak nie jestem pewien czy by się udało .
Ostatnio zmieniony przez Durendal 2008-11-26, 15:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum