Przepraszam jeżeli nie wolno tu zakładać takich tematów ale chciałam bardzo zapytać a nie mam gdzie po primo:
Czy w spellforce 2 + dodatek można jakoś zrobić tak by postać którą gram można nią było grać w potyczce ? i następne pytanie : Czy jest jakiś inny edytor poziomów ? bo ten co mam po zakupieniu gy próbowałam się bawić ale przy włączeniu go wyskakuje błąd . Chyba że jest jakiś edytor gry ? albo savów taki jak do diablo 2 np ?
Odpowiednie miejsca na tego typu tematy oczywiście jest. Przeniosłem do pozostałych gier cRPG.
Dzwonsson
Ostatnio zmieniony przez 2009-07-09, 21:14, w całości zmieniany 1 raz
Czy w spellforce 2 + dodatek można jakoś zrobić tak by postać którą gram można nią było grać w potyczce ?
Ni cholery nie można.
anna22 napisał/a:
Czy jest jakiś inny edytor poziomów ? bo ten co mam po zakupieniu gy próbowałam się bawić ale przy włączeniu go wyskakuje błąd
Edytor jest praktycznie zwalony, nic w nim nie zrobisz, a jesli nawet go uruchomisz to jest koszmarny i sypie się. Ja swój moduł robiłem poza nim, samymi skryptami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum