NwN 1 z dwoma dodatakami jest bardzo fajne i ciekawe chociaż odstrasza grafiką:] a dwojka ma bardzo fajną grafikę i wmiare ciekawą fabułę a Maska zdrajcy ma jeszcze bardziej ciekawą fabulę mam nadzieję, że dwa dodatki do NwN 2, ktore maja ukazać się w kwietniu będą jeszcze lepsze:P
Optymista się znalazł. Jeśli drugi dodatek ukaże się w kwietniu, to będzie święto. (choć miło jakby wrzucili oba do jednego packu)
Ja tak bardzo na nie nie czekam. Podniesione wymagania i konieczność tworzenia nowej postaci od nowa.. Maska zdrajcy nie przypadłą mi do gustu. Powinienem się cieszyć że ktoś bardziej doświadczony wziął się za grę, ale mimo to jakoś tak
Mam problem i to, zdaje się, poważny. Gram w podstawkę NWN 2, dostaję się do miasta Neverwinter, następnie udaje się do gospody wujka. Gadka szmatka, ege szege, eszte meszte, wychodzę. Tzn nie, nie wychodzę, chociaż bardzo bym chciał. Gra sama wychodzi, do windowsa. Reinstalka nie zmieniła tej krytycznej sytuacji. Help my friends!
Mam problem i to, zdaje się, poważny. Gram w podstawkę NWN 2, dostaję się do miasta Neverwinter, następnie udaje się do gospody wujka. Gadka szmatka, ege szege, eszte meszte, wychodzę. Tzn nie, nie wychodzę, chociaż bardzo bym chciał. Gra sama wychodzi, do windowsa. Reinstalka nie zmieniła tej krytycznej sytuacji. Help my friends!
Grasz w samego NWNa 2, czy z dodatkami?
Jeśli masz zainstalowaną samą podstawkę, to nie patchuj jej do oporu, tylko do przedostatniego patcha, bo o ile mnie pamięć nie myli, to on czasem powoduje takie problemy.
Jeśli masz zainstalowaną podstawkę wraz z częścią dodatków, instalacja przebiega w następujący sposób:
1)instalujesz NWN 2
2)patchujesz podstawkę do oporu
3instalujesz dodatek
4)patchujesz do oporu
5)instalujesz następny dodatek
...i tak dalej, aż zainstalujesz wszystko
I jeszcze jedno - ile masz wolnego miejsca na partycji systemowej? Przy NWN2 2-2,5 GB to absolutne minimum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum