W Saer grałem dosłownie chwilę, nie pamiętam stopnia trudności IwDNPCP był dla mnie ciężki, ale to było dawno więc się nie sugeruj
I tak, uważam, że IwD2 jest nudny, raz przeszedłem, później zaczynałem jeszcze z 5 (!) razy ale zazwyczaj dochodziłem najdalej do kraksy latającego statku
Za to mechanika jest ciekawa.
Saerileth taka trudna nie jest, tylko przyzwyczaić się trzeba do stylizacji i odmiany czasowników... Tak poza tym, to to normalny angielski jest, a większość tekstów idzie zrozumieć na czuja.
Tak poza tym, gram sobie w Udrękę, jestem na Placu Szmaciarzy (zrobiłem sobie z pana Bezimiennego maga...) i możliwe, że zmienię zdanie na temat najlepszego cRPG...
Ostatnio zmieniony przez L`f 2008-07-06, 00:24, w całości zmieniany 1 raz
Saerileth taka trudna nie jest, tylko przyzwyczaić się trzeba do stylizacji i odmiany czasowników... Tak poza tym, to to normalny angielski jest, a większość tekstów idzie zrozumieć na czuja.
Wiem Specjalnie zapytałem, bo wielu twierdzi, że bardzo trudny, a mi jakiś specjalnych problemów nie sprawiał, ot kilka archaizmów i tyle.
Cytat:
Tak poza tym, gram sobie w Udrękę, jestem na Placu Szmaciarzy (zrobiłem sobie z pana Bezimiennego maga...) i możliwe, że zmienię zdanie na temat najlepszego cRPG...
Sobie tu tak wlazłem i nie mogę zagłosować, bo pierwsze 3 pozycje traktuję równo, dodatkowo ostatnio moją egzystencją zachwiał Mass Effect.
Poza tym pada poważne pytanie: Jakim cudem pominięto tutaj Wiedźmina? Nie jestem jego wielkim fanem, ale taki Ghotic to może go raczej po stopach lizać, o ile podskoczy dość wysoko.
Dla mnie zawsze i wszędzie Baldur's Gate
Nigdy jeszcze nie było gry przy której bym tyle czasu spędził. Skończyłem na różne sposoby, różnymi drużynami
No i fakt, Wiedźminek byłby u mnie na 2 miejscu (chodź bez patcha, dzięki któremu się lokacje szybciej wczytywały, dałem radę, ale ile się powkurzałem to moje GRR)
_________________ "Jesteśmy otoczeni! To wspaniale! Możemy strzelać w każdym kierunku!"
Seria Final Fantasy (grałem w 1, 2, 4, 6, 7, 8, 9) wraz z pakietem innych dokońań Square Enix - Chrono Trigger, The World Ends With You etc. Jeśli ktoś grał i przeszedł, nie jest w stanie powiedzieć, że taki Baldur jest lepszy. Ze szczególnym naciskiem na FF7
Planescape: Torment - za klimat, postaci, fabułę, muzykę, zakończenie i wyjątkowość. Baldur's Gate na drugim miejscu, ale tylko jedynka. Potem Fallout szczególnie jedynka, choć 2 tylko minimalnie gorsza. Jeszcze Gothic też bardzo fajny. W zasadzie to jest moja czołówka cRPGów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum