LOL! Twojego postu nie przerzucili do spamu Ma się te koneksje . A wracając do tematu... Nie jesteśmy w sejmie żeby mówić populacji na co ma głosować. I tak wiadomo kto wygra. Swoją drogą to dorzuciłbym tutaj dwie gry - Vampire: Redemption i tą nową Vampire: NiePamiętam
2008-06-25, 17:57, użytkownik Durendal wykonał(a) rzut 1k20. Wynik rzutu: 3.
_________________ 19.06.10 - Wróciłem
Est Solarus Oth Mithas! (Mój Honor To Moje Życie!)
Wybrałem BG ze względu na niezapomniane BG1, ale uważam, że parę gier zostało tu skrzywdzonych milczeniem. Gorasul, Evil Islands, Lionheart, Divine Divinity... Szczególnie ta ostatnia ociera się o wybitność i zawiera szereg fabularnych pomysłów, co do których aż żal mnie ściskał, że nic podobnego nie ma w Sadze BG. Na pewno zasługuje na miejsce na liście.
_________________ "There are also some elements of the game that are not «broken» but could do with a tweak to make them just a little better in some way."
uważam, że parę gier zostało tu skrzywdzonych milczeniem. Gorasul, Evil Islands, Lionheart, Divine Divinity...
W Lionheart nie grałem, ale Divine Divinity i Evil Islands faktycznie zacne, grałem wiele razy, zawsze mi się podobało, no może poza końcówką Divine Divinity, trochę nudna, ale ogólnie gierka wyśmienita, chociaż pewnie i tak by nikt nie zagłosował, podobnie jak na Gorasula. Zawsze mogę dodać...
Ha, Divine Divinity.. to była giera! Dwa razy toto przeszedłe, zawsze czarodziejką. Ta pierwsza, lesista lokacja była boska. Finał, te pustkowie, rzeczywiście nudne i do dupy, finałowa walka też ssie, ale początek i generalnie całość - fabuła (council of Seven, ech), muzyka (bez problemu potrafię sobie przypomnieć kilka kawałków jak leciały, a grałem w to łądnych parę lat temu) sprzęt, rozwój postaci, grywalność.. czysty miód!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum