W empiku i MM (ale zapewne też w innych sklepach) dostępne są reedycje Kotor i Kotor2 za 40zł.Tak jak wcześniej 1 w wersji PL, natomiast 2 w wersji angielskiej. Ponoć na www.kotor2.pl jest dostępne dobrej jakości spolszczenie, ale trzeba wysłać sms, żeby móc je pobrać.
Ponoć na www.kotor2.pl jest dostępne dobrej jakości spolszczenie, ale trzeba wysłać sms, żeby móc je pobrać.
W sieci osiołowej jest za darmo. Swoją drogą, ciekawe, jakim cudem tłumacze zgodzili się, by to tłumaczenie było sprzedawane? Mnie nikt o zdanie nie pytał (a brałem w nim udział, nie tylko, Sakhar też).
Ostatnio zmieniony przez Aurelinus 2009-10-06, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Niedawno ukazała się beta TSL Restored Content. Mod dodający liczne wycięte przez Obsidian wątki, m.in. relacje z NPC, alternatywne zakończenie i fabrykę droidów HK-50.
Właśnie wypróbowałem i polecam. Błędy? Znalazłem tylko jeden, ale nie przeszkadza w ukończeniu gry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum